Website of Tabblad automatisch verversen in Google Chrome

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook of Twitter en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Soms dan wilt u informatie zien van een website, maar duurt het even voordat deze informatie er is. Het kan dan helpen om een tabblad in Google Chrome automatisch te verversen.

U hoeft dan niet meer telkens op de verversknop te klikken of op de CTRL + F5 toets van uw toetsenbord voor Windows of CMD + SHIFT + R voor macOS.

Om een pagina automatisch te verversen dient u een browser extensie te installeren. Het automatisch verversen van een webpagina is geen basisfunctionaliteit in de Google Chrome browser.

Website automatisch verversen in Google Chrome

De Multi Auto Refresh browser extensie stelt u in staat om voor verschillende tabbladen een automatische ververs interval in te stellen. Hiermee kunt u per tabblad bepalen of en om de hoeveel seconden het tabblad automatisch ververst dient te worden.

Klik rechts op toevoegen aan Chrome. Klik daarna op Extensie toevoegen om de extensie te installeren in Chrome browser.

Multi Auto Refresh timer installeren

Klik op het puzzelstukje in de rechterbovenhoek om de extensie vast te pinnen in de systeembalk in Google Chrome. Klik daarna op het punaise-teken. Doet u dit niet dan ziet u de browser extensie instellingen niet de balk.

Multi Auto refresh timer vasstpinnen aan taakbalk

Klik op de “Multi Auto Refresh” extensie in de balk. Klik op het gewenste interval om het tabblad automatisch te verversen. U kunt ook een aangepaste tijd ingeven bij “Interval”. Klik daarna op Start.

Het tabblad zal nu automatisch ververst worden op het door u ingestelde ververs interval.

Tabblad ververs timer inschakelen

Als u een nieuw tabblad opent dan kunt ook voor het nieuwe tabblad een aparte ververs-interval instellen.

Lees meer:

Ik hoop u met deze productiviteits- tip te hebben geholpen. Bedankt voor het lezen!

Beste antivirus 2021 volgens de consumentenbond: Bitdefender antivirus.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook :-)

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties. Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw vraag, meestal sneller.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Aanbevolen PC Tips

Laatste tips

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓