Welke versie van Google Chrome heb ik? – Windows, Mac, iPhone, Android

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via sociale media en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

welke versie van Google Chrome heb ik? Een veelgestelde vraag. Het is vrij simpel om erachter te komen welke versie van Google Chrome u gebruikt.

In deze instructie leg ik u stap voor stap uit hoe u de versie van Google Chrome kunt opzoeken per apparaat.

Waarom willen mensen weten welke versie van Chrome er op hun Windows, Android, iPhone of Mac apparaat gebruikt wordt? Dat heeft te maken met bepaalde invoertoepassing die mensen in Chrome willen installeren of simpelweg, gebruik ik de laatste Chrome versie?

Het is belangrijk altijd de laatste versie van Google Chrome te hebben geïnstalleerd op uw apparaat. De nieuwste versie van Google Chrome brengt niet alleen nieuwe functionaliteit maar ook betere compatibiliteit (Chrome is sneller) en beveiliging.

Welke versie van Google Chrome heb ik

Windows

Open Google Chrome. Klik rechts bovenin op de drie verticale puntjes (het Chrome menu). Klik op Help uit het Chrome menu en open Over Google Chrome.

google chrome windows versie nummer

U kunt voortaan ook in de adresbalk van Google Chrome de volgende tekst intypen: chrome://version/ voor meer gedetailleerde informatie over de Chrome versie.

uitgebreide google chrome versie informatie

Er wordt nu een nieuw tabblad geopend met de versie informatie over Google Chrome voor Windows. Indien nodig zal Google Chrome zichzelf automatisch bijwerken naar de laatste browser versie.

google chrome versie

Mac OS

Het versie nummer opzoek in Google Chrome voor Mac is identiek aan de stappen voor Windows.

Open Google Chrome voor Mac. Klik op de drie verticale puntjes om het Google Chrome menu te openen. Selecteer Help uit het menu en klik op Over Google Chrome.

google chrome voor mac versie nummer

Ook in Google Chrome voor Mac kunt u meer specifiekere versie informatie opvragen door in de adresbalk van Chrome te typen: chrome://version/

chrome versie informatie mac

iPhone of iPad

Op een iPhone of iPad (iOS) hoeft u zich geen zorgen te maken of u de laatste versie draait van Google Chrome. De automatisch updates van Google Chrome worden bijgewerkt door de AppStore op uw apparaat.

Mocht u zich toch afvragen welke versie van Google Chrome er is gestart op uw iPhone of iPad, doe dan het volgende.

Open de Google Chrome web browser. In de adresbalk type: chrome://version

google chrome versie iphone of ipad

Er opent zich nu een nieuw tabblad met de versie informatie van Google Chrome op uw iPhone of iPad (iOS).

Android

Op een Android telefoon of tablet hoeft u zich geen zorgen te maken of u de laatste versie draait van Google Chrome. De automatisch updates van Google Chrome worden bijgewerkt door Google op uw apparaat.

Mocht u zich toch afvragen welke versie van Google Chrome er is gestart op uw Android telefoon of Android tablet, doe dan het volgende.

Open de Google Chrome web browser. In de adresbalk type: chrome://version

Lees meer: Google Chrome sneltoetsen.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Lees meer tips of kom nog eens terug naar PC Tips voor nieuwe tips.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook ­čÖé

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer PC Tips

Laatste tips

computers

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina Ôćô