More
  ComputerComputer
  Startpagina Handige tips Google Chrome Welke versie van Google Chrome heb ik? - Windows, Mac, iPhone, Android

  Welke versie van Google Chrome heb ik? – Windows, Mac, iPhone, Android

  welke versie van Google Chrome heb ik? Een veelgestelde vraag. Het is vrij simpel om erachter te komen welke versie van Google Chrome u gebruikt.

  In deze instructie leg ik u stap voor stap uit hoe u de versie van Google Chrome kunt opzoeken per apparaat.

  Waarom willen mensen weten welke versie van Chrome er op hun Windows, Android, iPhone of Mac apparaat gebruikt wordt? Dat heeft te maken met bepaalde invoertoepassing die mensen in Chrome willen installeren of simpelweg, gebruik ik de laatste Chrome versie?

  Het is belangrijk altijd de laatste versie van Google Chrome te hebben geïnstalleerd op uw apparaat. De nieuwste versie van Google Chrome brengt niet alleen nieuwe functionaliteit maar ook betere compatibiliteit (Chrome is sneller) en beveiliging.

  Welke versie van Google Chrome heb ik

  Windows

  Open Google Chrome. Klik rechts bovenin op de drie verticale puntjes (het Chrome menu). Klik op Help uit het Chrome menu en open Over Google Chrome.

  google chrome windows versie nummer

  U kunt voortaan ook in de adresbalk van Google Chrome de volgende tekst intypen: chrome://version/ voor meer gedetailleerde informatie over de Chrome versie.

  uitgebreide google chrome versie informatie

  Er wordt nu een nieuw tabblad geopend met de versie informatie over Google Chrome voor Windows. Indien nodig zal Google Chrome zichzelf automatisch bijwerken naar de laatste browser versie.

  google chrome versie

  Mac OS

  Het versie nummer opzoek in Google Chrome voor Mac is identiek aan de stappen voor Windows.

  Open Google Chrome voor Mac. Klik op de drie verticale puntjes om het Google Chrome menu te openen. Selecteer Help uit het menu en klik op Over Google Chrome.

  google chrome voor mac versie nummer

  Ook in Google Chrome voor Mac kunt u meer specifiekere versie informatie opvragen door in de adresbalk van Chrome te typen: chrome://version/

  chrome versie informatie mac

  iPhone of iPad

  Op een iPhone of iPad (iOS) hoeft u zich geen zorgen te maken of u de laatste versie draait van Google Chrome. De automatisch updates van Google Chrome worden bijgewerkt door de AppStore op uw apparaat.

  Mocht u zich toch afvragen welke versie van Google Chrome er is gestart op uw iPhone of iPad, doe dan het volgende.

  Open de Google Chrome web browser. In de adresbalk type: chrome://version

  google chrome versie iphone of ipad

  Er opent zich nu een nieuw tabblad met de versie informatie van Google Chrome op uw iPhone of iPad (iOS).

  Android

  Op een Android telefoon of tablet hoeft u zich geen zorgen te maken of u de laatste versie draait van Google Chrome. De automatisch updates van Google Chrome worden bijgewerkt door Google op uw apparaat.

  Mocht u zich toch afvragen welke versie van Google Chrome er is gestart op uw Android telefoon of Android tablet, doe dan het volgende.

  Open de Google Chrome web browser. In de adresbalk type: chrome://version

  Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

  Vind u dit artikel handig? Bent u geholpen? Klik dan op de “Vind ik leuk” of “Like” knop. U ondersteunt daarmee mijn website. U kunt ook op één van de andere sociale media knoppen klikken en dit bericht delen op sociale media. Bedankt!

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!

  Indien u hulp nodig heeft met uw computer of ander apparaat, dan probeer ik u te helpen. Ik wil u verzoeken het computer probleem zo duidelijk mogelijk te omschrijven. U kunt hiervoor het commentaar veld hieronder gebruiken. Ik reageer z.s.m. op uw hulpvraag.
  * De hulp die ik aanbied is gratis, maar zonder garanties.

  Een bedankje mag ook! 👍🏼

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Recente artikelen

  Onedrive verwijderen in Windows 10? of Onedrive uitschakelen!

  Als u Windows 10 gebruikt dan is het u waarschijnlijk wel opgevallen dat OneDrive is geinstalleerd. OneDrive is de cloud oplossing om bestanden en...

  8 Handige tips om de Windows Taakbalk aan te passen

  De taakbalk in Windows wordt gebruikt om snelkoppelingen naar applicaties in weer te geven, zoekopdrachten mee uit te voeren en bezit een Windows start...

  Automatisch aanvullen in Google Chrome beheren of verwijderen

  Steeds meer mensen kopen online. Online kopen is snel en handig, als u producten online koopt wordt er vaak om persoonlijke gegevens gevraagd zoals...

  Windows wil niet opstarten? Dit is de oplossing!

  Indien u problemen heeft met doorstarten of opstarten van Windows wordt er normaliter door Windows een herstelscherm weergegeven met opties om Windows te herstellen. Echter,...
  0
  Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
  ()
  x