CleanMyPhone: Verwijder overbodige foto’s op iPhone of iPad

Stefan
CleanMyPhone Verwijder overbodige fotos op iPhone of iPad

CleanMyPhone is een innovatieve app die voortbouwt op de technologie en ervaring van Gemini Photos, een tool voor het opruimen van galerijen die in 2018 werd gelanceerd. CleanMyPhone is ontwikkeld door MacPaw en is een nieuwe manier om opslag op iPhone en iPad te beheren.

Met geavanceerde AI-technologie en diepgaand inzicht in het beheer van foto-opslag biedt het gebruikers een uitgebreidere opruimoplossing.

CleanMyPhone bestaat uit drie hoofdmodules: Declutter, Organize en Network. Deze zijn ontwikkeld om gebruikers te helpen hun apparaten effectiever op te ruimen, hun fotobibliotheken te sorteren en op te poetsen en online activiteiten te optimaliseren door netwerksnelheden te testen.

Opruimen om ruimte vrij te maken

De Opruimen module scant de hele camerarol op schermafbeeldingen, duplicaten, wazige afbeeldingen, schermafbeeldingen, TikTok-video’s enzovoort, zodat er ruimte vrijkomt voor de foto’s die er echt toe doen. Met andere woorden: je hoeft niet elke foto te bekijken om waardevolle opslagruimte vrij te maken.

Opruimen om ruimte vrij te maken

Orden om efficiënt te organiseren

Met AI-technologie gaat CleanMyPhone verder en bekijkt foto’s in detail om ze te groeperen in mappen met een gemeenschappelijk thema. De app bekijkt talloze foto’s van je kat of je favoriete vakantiebestemmingen en plaatst ze allemaal bij elkaar onder “Huisdieren” of “Reizen”. Sterker nog, het groepeert soortgelijke foto’s en markeert de beste exemplaren zodat gebruikers dubbele foto’s snel kunnen identificeren.

Orden om efficiënt te organiseren

Netwerk voor het testen van netwerkprestaties

De app heeft ook een netwerktestfunctie waarmee gebruikers hun internetverbinding kunnen testen om er zeker van te zijn dat deze optimaal werkt voor online activiteiten. Het is een handig hulpmiddel voor iedereen die wil weten of er vertragingen zijn in de manier waarop ze hun netwerk gebruiken.

Lees ook
Document scannen met iPhone of iPad (zonder andere Apps)

Netwerk voor het testen van netwerkprestaties

Rostislav Bogdanov – Product Manager van CleanMyPhone bij MacPaw zegt: “CleanMyPhone gaat verder dan opschonen; we hebben het gemaakt om de manier waarop mensen opslag beheren en organiseren op hun iOS- en iPadOS-apparaten te verbeteren.”

Met deze functies lijkt CleanMyPhone een essentiële app voor iedereen die op zoek is naar een effectieve tool voor opslagbeheer. Vooral voor gebruikers die hun fotoverzamelingen willen organiseren en hun online ervaring willen optimaliseren.

Lees meer over CleanMyPhone. Bedankt voor het lezen!

Blijf op de hoogte
Ontvang elke twee weken een samenvatting van onze nieuwste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.

Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *