Dit is hoe u ChatGPT installeert op uw Mac

Populaire tips
Stefan

PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken om deze PC tip te delen via sociale media. Druk op ctrl + d om deze pagina op te slaan in uw favorieten.

Sinds de lancering van ChatGPT door OpenAI worden er steeds meer hulpmiddelen ontwikkeld om ChatGPT makkelijker te kunnen gebruiken.

Zo is er een hulpmiddel om ChatGPT in Microsoft Word te gebruiken en heeft “Jordi Bruin” een app ontwikkeld om ChatGPT op een Mac te gebruiken.

Het idee van de app “MacGPT” is om mensen te helpen de AI chatbot te gebruiken via de menubalk in macOS. Op deze manier is ChatGPT direct beschikbaar en hoeft u niet steeds in te loggen op de website. U kunt direct chatten met ChatGPT op uw Mac.

MacGPT is gratis te gebruiken, maar u kunt de ontwikkelaar ondersteunen door een prijs te selecteren voor deze app.

Dit is hoe u ChatGPT installeert op uw Mac via MacGPT

Open de MacGPT download pagina. Rechtsbovenin ziet u “geef een eerlijke prijs”. Als u hier “0” invult, kunt u MacGPT gratis downloaden. U krijgt dan een e-mail en de download begint.

Na het downloaden installeert u macGPT door de app naar de “Applicatie” map te slepen en de app te openen. De app bevindt zich vervolgens in de menubalk en is herkenbaar aan het OpenAI pictogram.

MacGPT

U kunt MacGPT alleen gebruiken als u een OpenAI account heeft. U moet eerst inloggen en vervolgens kunt u de app hetzelfde gebruiken als de website.

Er zijn wel enkele opties, maar deze hebben betrekking op de app en helemaal niet op ChatGPT. Zo kunt u een toetsencombinatie instellen om de chat direct te openen, een grootte voor het chat scherm instellen of de app altijd op de voorgrond weergeven.

MacGPT opties

Ik hoop u hiermee geïnformeerd te hebben. Bedankt voor het lezen!

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem.
U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina via het commentaar veld. ↓

Een bedankje mag ook! 🙂

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Kom nog eens terug. Elke dag nieuwe PC Tips
Nieuwste tips
Reacties
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓ Ik help u graag!