More
  ComputerComputer
  Startpagina Handige tips Malwarebytes voor Mac Review en Download

  Malwarebytes voor Mac Review en Download

  Malwarebytes voor Mac is net als voor de Windows versie een complete beveiliging suite geworden. Niet alleen kun je nu uw Mac beschermen met antivirus maar ook met anti-malware.

  Anti-malware is alles omvattend, en juist daarom heeft Malwarebytes het nieuwe product Malwarebytes voor Mac geïntroduceerd.

  Malwarebytes voor Mac Review

  Malwarebytes voor Mac heeft nu een realtime beschermingsmodule. Deze module beschermd uw Mac tijdens het werken op de Mac zonder interactie van de gebruiker. Bij Malwarebytes Anti-Malware voor Mac dient er handmatig een scan gestart te worden om malware te bestrijden op uw Mac.

  Dit geldt niet voor Malwarebytes voor Mac, uw Mac is nu ten alle tijdens beschermd tegen adware, ongewenste software, ransomware, maar ook kwaadaardige websites die malware verspreiden.

  De meeste antivirusprogramma’s bevatten de mogelijkheid om uw hele Mac te scannen op malware. Velen bieden ook een snelle scan aan die alleen naar actieve malware en naar malware-sporen op bekende locaties zoekt.

  Een volledige scan is echter tegengesteld aan de Malwarebytes-filosofie. Het denken van de onderneming gaat als volgt: Als u echt een infectie heeft, ziet de snelle scan erop toe dat er een probleem is en het ook direct oplost.

  Malwarebytes download

  Malwarebytes voor Mac scan snelheid

  In onze test is Malwarebytes voor Mac redelijk snel in het scannen van uw Mac op malware. We klokte Malwarebytes voor Mac op 1 minuut en 16 seconden op een Macbook PRO 2 GHz Intel Core i7 met 8GB DDR3 geheugen. Dit is relatief snel vergeleken met traditionele antivirus software.

  Malwarebytes voor Mac uiterlijk

  malwarebytes voor mac uiterlijkHet uiterlijk van Malwarebytes voor Mac is standaard in het engels en bevat nagenoeg dezelfde opbouw als de Windows versie van Malwarebytes.

  Standaard krijg je van Malwarebytes een 30 dagen trial (test-licentie) om Malwarebytes te testen en kennis te laten maken met het product.

  Onder het kopje Dashboard vind je een upgrade en Scan Now knop. Het zit allemaal simpel in elkaar, en dit is vooral voor Mac gebruikers een vereiste.

  Onder het kopje Scan vind je Start Scan knop, en mogelijk resultaten van eerdere infecties. Onder het kopje Quarantaine vind je twee knoppen, Show Quarantaine en Clear Quarantaine. Als je interesse hebt om te zien wat Malwarebytes eerder heeft gevonden op uw Mac klikt u op Show Quarantaine.

  Onder het kopje Settings vind u de volgende opties; Wat het programma dient te doen bij het vinden van ongewenste software. Hoevaak Malwarebytes voor updates mag controleren en de kleur van het icoontje in de menu balk van Mac OS.

  Malwarebytes voor Mac aanrader?

  Als u veel download van het internet en regelmatig spellen speelt op de Mac raden wij Malwarebytes voor Mac aan. Bent u opzoek naar een anti-virus om de laatste bedreigingen zoals virussen, spyware en ransomware tegen te gaan dan raden wij u aan een anti-virus pakket als Bitdefender Antivirus voor Mac of Kaspersky Internet Security voor Mac te proberen.

  Vind u dit artikel handig? Bent u geholpen? Klik dan op de “Vind ik leuk” of “Like” knop. U ondersteunt daarmee mijn website. U kunt ook op één van de andere sociale media knoppen klikken en dit bericht delen op sociale media. Bedankt!

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!

  Indien u hulp nodig heeft met uw computer of ander apparaat, dan probeer ik u te helpen. Ik wil u verzoeken het computer probleem zo duidelijk mogelijk te omschrijven. U kunt hiervoor het commentaar veld hieronder gebruiken. Ik reageer z.s.m. op uw hulpvraag.
  * De hulp die ik aanbied is gratis, maar zonder garanties.

  Een bedankje mag ook! 👍🏼

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Recente artikelen

  Safari tabblad of startpagina aanpassen? Dit is hoe! (Big Sur)

  Safari is de standaard web browser van Apple in het Mac OS Big Sur besturingssysteem. Als u de Safari browser start merkt u meteen...

  Mac detecteert harde schijf niet? Vind hier de oplossing!

  Een externe hardeschijf is erg handig als u grote bestanden wilt opslaan van uw Mac. Als u een externe hardeschijf gebruikt kunt u veel...

  Het Bedieningspaneel aanpassen in Mac OS Big Sur, Dit is hoe!

  Het bedieningspaneel is een handige snelle manier om verschillende instellingen in Mac OS Big Sur aan te passen. In het bedieningspaneel kunt u WiFi...

  Batterij percentage weergeven in Mac OS Big Sur

  Het batterij percentage wordt in MacOS Big Sur standaard verborgen. Het batterij percentage wordt niet weergegeven, Big Sur laat alleen zien aan de hand...
  0
  Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
  ()
  x