Firefox add-ons inschakelen in Firefox privémodus

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook of Twitter en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Als u Firefox gebruikt dan kunt u gebruik maken van privémodus. In de privémodus van Firefox wordt uw lokale browser historie niet opgeslagen op uw computer. Als u privémodus aanzet worden alle add-ons in Firefox uitgeschakeld.

Het is mogelijk om ook in privémodus de add-ons in Firefox in te schakelen. Op deze manier kunt u toch gebruik maken van bepaalde add-ons en tegelijkertijd gebruik maken van de voordelen van Firefox privémodus.

Deze tip werkt voor Firefox op Windows als voor Firefox voor Mac. Dit is hoe het werkt.

Firefox add-ons inschakelen in Firefox privémodus

Open de Firefox web browser. In het menu klik op Add-ons.

firefox menu addons

Klik links in het menu op Extensies. Zoek daarna naar de add-ons die u wenst in te schakelen in Firefox privémodus. Klik op de drie puntjes rechts naast extensie en klik op Beheren.

firefox extensie beheren

Wijzig de optie “Uitvoeren in privévensters” naar Toestaan om de extensie te gebruiken in een Firefox privévenster.

Uitvoeren in privé vensters firefox

Als u nu een Firefox privévenster opent dan wordt de extensie geladen en wordt uitgevoerd wat u verwacht van de extensie in Firefox.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Deel deze PC tip via Sociale media en help ook andere mensen. Help mee en deel computerkennis via de onderstaande sociale media knoppen.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook :-)

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties. Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw vraag, meestal sneller.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Aanbevolen PC Tips

Laatste tips

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓