Firefox extensie inschakelen in Firefox privé modus

Aanbevolen tips

Stefan
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computer kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel deze pagina op Sociale media of op een website. Alvast bedankt!

Als u Firefox gebruikt dan kunt u gebruik maken van privé modus. In de privé modus van Firefox wordt uw lokale browser historie niet opgeslagen op uw computer. Echter, als u privé modus aanzet worden alle extensies (ook wel add-ons) genoemd in Firefox uitgeschakeld.

Het is mogelijk om ook in privé modus de add-ons in Firefox in te schakelen. Op deze manier kunt u toch gebruik maken van bepaalde extensies en tegelijkertijd gebruik maken van de voordelen van Firefox privé modus. Deze tip werkt voor Firefox op Windows als voor Firefox voor Mac. Dit is hoe het werkt.

Firefox add-on inschakelen in Firefox privé modus

Open de Firefox web browser. In het menu (te herkennen aan de 3 horizontale streepjes in de rechterbovenhoek). Klik op Add-ons.

firefox menu addons

Klik links in het menu op Extensies. Zoek daarna naar de extensie die u wenst in te schakelen in Firefox privé modus. Klik op de 3 puntjes rechts naast extensie en klik op Beheren.

firefox extensie beheren

Wijzig de optie “Uitvoeren in privé vensters” naar Toestaan om de extensie te gebruiken in een Firefox privé venster.

Uitvoeren in privé vensters firefox

Als u nu een Firefox privé venster opent dan wordt de extensie geladen en wordt uitgevoerd wat u verwacht van de extensie in Firefox.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

 

Lees meer tips

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?


Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook 🙂

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.

Dit artikel is geschreven door

456 Artikelen298 REACTIES
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste tips

Hulp vraag en antwoord

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓
ComputerComputer
0
Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
()
x