Schuifbalk in Windows 11 weergeven of verbergen

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook of Twitter en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Als u Windows 11 een tijdje gebruikt dan is het u wellicht opgevallen dat een schuifbalk aan de rechterzijde van een venster automatisch wordt verborgen als het niet gebruikt wordt. Dit is een nieuwe toegankelijkheids- functie die Microsoft heeft toegevoegd.

Het is een van de vele visuele effecten die Microsoft in Windows 11 heeft geïntroduceerd om het aantal afleidingen te beperken. Echter, omdat de schuifbalk in andere Windows-versies niet standaard werd verborgen kan ik me voorstellen dat u de schuifbalk liever wilt weergeven.

Schuifbalk in Windows 11 weergeven of verbergen

Schuifbalk weergeven

Om de schuifbalk in Windows 11 altijd weer te geven begint u met een rechtermuisknop op de Windows startknop. Klik daarna op Instellingen in het menu.

Windows instellingen openen

Klik links in het menu op Toegankelijkheid, klik daarna op Visuele effecten.

Toegankelijkheid - visuele effecten in Windows 11

Wijzig de instellingen: Altijd schuifbalken weergeven naar aan door op de aan knop te klikken.

Altijd schuifbalk weergeven in Windows 11

Schuifbalk verbergen

Om de schuifbalken in Windows 11 te verbergen wijzigt de instelling: Altijd schuifbalken weergeven naar uit door op de uit knop te klikken.

Schuifbalk verbergen in Windows 11

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Deel deze PC tip via Sociale media en help ook andere mensen. Help mee en deel computerkennis via de onderstaande sociale media knoppen.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook :-)

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties. Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw vraag, meestal sneller.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Aanbevolen PC Tips

Laatste tips

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓