Speel het Surf spel in de Microsoft Edge browser (Easter egg)

Stefan
Speel het Surf spel in de Microsoft Edge browser (Easter egg)

Wat veel mensen niet weten is dat browsers vaak “easter eggs” bevatten. Dat zijn verborgen grapjes die de browser ontwikkelaars hebben toegevoegd aan de browser.

Zo heeft de Google Chrome browser bijvoorbeeld een T-rex spel. Dit T-rex spel laat gebruikers als er geen internetverbinding is een spel spelen waar een T-rex moet springen over objecten om punten te behalen.

Ook de Firefox browser heeft zo’n verborgen “easter egg” spel. Dit is het Eenhorn pong spel. Het grappige is dat hiervoor eerst een object gebouwd moeten worden om dit te kunnen spelen. Het spel zelf, pong is een spel waar een eenhoorn tussen twee balken op en neer gestuurd wordt, degene die de eenhorn doorlaat heeft verloren.

Surf spel in de Microsoft Edge browser

Er zitten dus in alle bekende browsers wel easter eggs in de vorm van een spelletje. Ook de Microsoft Edge browser heeft zo’n spelletje. Dit is het Surf spel.

Speel het Surf spel in de Microsoft Edge browser (Easter egg)

Het Surf spel in de Microsoft Edge browser bevat drie verschillende gamemodus om te spelen. De eerste gamemodus is de “Endless” modus. In de “Endless” modus moet een speler zo ver mogelijk reizen en ondertussen een vriend helpen door vijanden te verslaan.

endless gamemodus in Microsoft Edge surf game

Naast de “Endless” gamemodus is er ook de “Proeftijd” gamemodus. In deze gamemodus moet een speler zo snel mogelijk het einde bereiken en munten verzamelen om tijd af te trekken.

Proeftijd gamemodus in Surf spel Microsoft Edge

Als laatste gamemodus is er de “Zigzag” gamemodus. In deze gamemodus moet de speler zoveel mogelijk tussen de gates door zigzaggen en daarmee de hoogste score behalen.

Zigzag gamemodus in Surf spel Microsoft Edge

U start het Surf spel door in de adresbalk: edge://surf te typen. Het spel wordt dan geopend. Om direct te spelen drukt u op de spatiebalk. Daarna kunt u met de pijltjes toetsen naar links en rechts bewegen en de objecten ontwijken. Ga voor de hoogste score.

Om de instellingen van het Surf spel aan te passen klikt u in de rechterbovenhoek op het tandwielpictogram. U kunt nu verschillende instellingen aanpassen zoals de gamemodus, hogere zichtbaarheid, een verlaagde snelheid, een nieuw spel starten of de hoogste score terugzetten naar nul.

surf spel in microsoft edge

Ik hoop u hiermee geïnformeerd te hebben. Veel plezier. Bedankt voor het lezen!

Meld u aan op het PC tips forum
Bij PC Tips werken wij aan een nieuwe gemeenschap waar leden vragen kunnen stellen en elkaar kunnen helpen. Dit is het PC Tips-forum.Dit forum is nieuw en wij hebben leden nodig. Als u geïnteresseerd bent in PC-tips, of als u een vraag heeft, meld u dan gratis aan op het forum en help mee aan de opbouw van ons nieuwe computerforum.
Blijf op de hoogte
Ontvang elke twee weken een samenvatting van onze nieuwste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.

Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *