Speel het Surf spel in de Microsoft Edge browser (Easter egg)

Populaire tips
Stefan

PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken om deze PC tip te delen via sociale media. Druk op ctrl + d om deze pagina op te slaan in uw favorieten.

Wat veel mensen niet weten is dat browsers vaak “easter eggs” bevatten. Dat zijn verborgen grapjes die de browser ontwikkelaars hebben toegevoegd aan de browser.

Zo heeft de Google Chrome browser bijvoorbeeld een T-rex spel. Dit T-rex spel laat gebruikers als er geen internetverbinding is een spel spelen waar een T-rex moet springen over objecten om punten te behalen.

Ook de Firefox browser heeft zo’n verborgen “easter egg” spel. Dit is het Eenhorn pong spel. Het grappige is dat hiervoor eerst een object gebouwd moeten worden om dit te kunnen spelen. Het spel zelf, pong is een spel waar een eenhoorn tussen twee balken op en neer gestuurd wordt, degene die de eenhorn doorlaat heeft verloren.

Surf spel in de Microsoft Edge browser

Er zitten dus in alle bekende browsers wel easter eggs in de vorm van een spelletje. Ook de Microsoft Edge browser heeft zo’n spelletje. Dit is het Surf spel.

Speel het Surf spel in de Microsoft Edge browser (Easter egg)

Het Surf spel in de Microsoft Edge browser bevat drie verschillende gamemodus om te spelen. De eerste gamemodus is de “Endless” modus. In de “Endless” modus moet een speler zo ver mogelijk reizen en ondertussen een vriend helpen door vijanden te verslaan.

endless gamemodus in Microsoft Edge surf game

Naast de “Endless” gamemodus is er ook de “Proeftijd” gamemodus. In deze gamemodus moet een speler zo snel mogelijk het einde bereiken en munten verzamelen om tijd af te trekken.

Proeftijd gamemodus in Surf spel Microsoft Edge

Als laatste gamemodus is er de “Zigzag” gamemodus. In deze gamemodus moet de speler zoveel mogelijk tussen de gates door zigzaggen en daarmee de hoogste score behalen.

Zigzag gamemodus in Surf spel Microsoft Edge

U start het Surf spel door in de adresbalk: edge://surf te typen. Het spel wordt dan geopend. Om direct te spelen drukt u op de spatiebalk. Daarna kunt u met de pijltjes toetsen naar links en rechts bewegen en de objecten ontwijken. Ga voor de hoogste score.

Om de instellingen van het Surf spel aan te passen klikt u in de rechterbovenhoek op het tandwielpictogram. U kunt nu verschillende instellingen aanpassen zoals de gamemodus, hogere zichtbaarheid, een verlaagde snelheid, een nieuw spel starten of de hoogste score terugzetten naar nul.

surf spel in microsoft edge

Ik hoop u hiermee geïnformeerd te hebben. Veel plezier. Bedankt voor het lezen!

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem.
U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina via het commentaar veld. ↓

Een bedankje mag ook! 🙂

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Kom nog eens terug. Elke dag nieuwe PC Tips
Nieuwste tips
Lees alle reacties
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓ Ik help u graag!