Speel het Firefox Eenhoorn (Pong) spel in de browser

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via sociale media en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Steeds meer browser’s hebben een spelletje als “easter egg” geprogrammeerd in hun programma, zo ook Mozilla met de Firefox browser en het Unicorn spel.

Google Chrome heeft het T-Rex spel wat u kunt spelen op het moment dat er geen internet connectie beschikbaar is. In Firefox zit het Unicorn (eenhoorn) spel verborgen in de werkbalk instellingen.

Dit is hoe u het Pong spel kunt spelen in Firefox.

Firefox Eenhoorn (Pong) spel

Start de Firefox web browser. In de rechter bovenhoek klik op het Firefox menu. In het Firefox menu open de Aanpassen instellingen.

firefox menu

Sleep alle onderdelen links in het scherm naar het rechter “overloopmenu” scherm behalve Flexible ruimte. Nadat u alle onderdelen naar het overloopmenu heeft verplaatst verschijnt er onderaan een nieuwe knop, een unicorn (eenhoorn) menu knop.

Klik op het Unicorn menu om het unicorn spel te starten. Het unicorn spel in Firefox zal starten in de lege ruimte aan de linkerzijde.

firefox werkbalk instellingen aanpassen

U kunt nu het Firefox spel spelen in de flexible ruimte. Als u af bent kunt u door op de unicorn knop nogmaals opnieuw beginnen.

firefox unicorn eenhoorn spel

Om het Firefox spel weer af te sluiten en Firefox instellingen weer terug te brengen naar standaard instellingen klikt u op de Standaardinstellingen herstellen knop.

Firefox spel instellingen herstellen

Bedankt voor het lezen!

Lees meer tips of kom nog eens terug naar PC Tips voor nieuwe tips.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook 🙂

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer PC Tips

Laatste tips

computers

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓