More
  Startpagina Handige tips Mozilla Firefox Speel het Firefox Eenhoorn (Pong) spel in de browser

  Speel het Firefox Eenhoorn (Pong) spel in de browser

  Steeds meer browser’s hebben een spelletje als “easter egg” geprogrammeerd in hun programma, zo ook Mozilla met de Firefox browser en het Unicorn spel.

  Google Chrome heeft het T-Rex spel wat u kunt spelen op het moment dat er geen internet connectie beschikbaar is. In Firefox zit het Unicorn (eenhoorn) spel verborgen in de werkbalk instellingen.

  Dit is hoe u het Pong spel kunt spelen in Firefox.

  Firefox Eenhoorn (Pong) spel

  Start de Firefox web browser. In de rechter bovenhoek klik op het Firefox menu. In het Firefox menu open de Aanpassen instellingen.

  firefox menu

  Sleep alle onderdelen links in het scherm naar het rechter “overloopmenu” scherm behalve Flexible ruimte. Nadat u alle onderdelen naar het overloopmenu heeft verplaatst verschijnt er onderaan een nieuwe knop, een unicorn (eenhoorn) menu knop.

  Klik op het Unicorn menu om het unicorn spel te starten. Het unicorn spel in Firefox zal starten in de lege ruimte aan de linkerzijde.

  firefox werkbalk instellingen aanpassen

  U kunt nu het Firefox spel spelen in de flexible ruimte. Als u af bent kunt u door op de unicorn knop nogmaals opnieuw beginnen.

  firefox unicorn eenhoorn spel

  Om het Firefox spel weer af te sluiten en Firefox instellingen weer terug te brengen naar standaard instellingen klikt u op de Standaardinstellingen herstellen knop.

  Firefox spel instellingen herstellen

  Bedankt voor het lezen!

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!

  Indien u hulp nodig heeft met uw computer of ander apparaat, dan probeer ik u te helpen. Ik wil u verzoeken het computer probleem zo duidelijk mogelijk te omschrijven. U kunt hiervoor het commentaar veld hieronder gebruiken. Ik reageer z.s.m. op uw hulpvraag.
  * De hulp die ik aanbied is gratis, maar zonder garanties.

  Een bedankje mag ook! 👍🏼

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Recente artikelen

  Website blokkeren in Firefox browser? Dit is hoe!

  Het is internet is vol van ongewenste websites, in sommige gevallen wilt u in de Firefox browser websites kunnen blokkeren. Bijvoorbeeld voor kinderen, werknemers...

  Steam opent niet? 7 tips om het probleem op te lossen

  Steam is een van de grootste online game platform op dit moment. Steam is gestart bij Valve in 2003 en is verantwoordelijk voor meer...

  Standaard mail app wijzigen op iPhone of iPad

  Sinds de komst van iOS 14 en iPadOS 14 kunt u de standaard Mail app op een iPhone of iPad wijzigen. Het is dus...

  Standaard web browser wijzigen op iPhone of iPad

  Sinds de komst van iOS 14 en iPadOS 14 kunt u de standaard web browser Safari op een iPhone of iPad wijzigen. Het is...
  0
  Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
  ()
  x