Tijdelijk wegwerp e-mail adres gebruiken? Dit is hoe!

Stefan
Tijdelijk wegwerp e mail adres gebruiken

Steeds meer websites vragen om uw e-mail adres tijdens registratie. Indien u wilt voorkomen dat uw echte e-mail adres wordt gebruikt kunt u een tijdelijke e-mail adres aanmaken.

Een tijdelijk e-mail adres biedt als voordeel dat bedrijven of diensten uw echte e-mail adres niet zien. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een tijdelijk e-mail adres, een e-mail adres wat u meerdere keren kunt gebruiken en wat u direct, zonder in te loggen kunt benaderen via de browser.

Er zijn verschillende websites op het internet die een tijdelijk e-mail adres aanbieden. De meeste zijn gratis. Er zit echter ook een nadeel aan, veel van deze gratis tijdelijke e-mail adressen worden geblokkeerd op verschillende websites tijdens registratie.

In dit artikel heb ik een lijst samengesteld van websites waar u een gratis tijdelijk e-mail adres kunt aanmaken. Dit e-mail adres kunt u daarna invoeren op websites waar u enkel eenmalig een e-mail adres dient in te voeren.

De websites die ik aanbiedt zijn geen “relays” of doorverwijzingen, dat betekent dat er geen mail doorgestuurd wordt naar uw echte e-mail adres. Het gaat enkel en alleen om een tijdelijke e-mail inbox.

Tijdelijk wegwerp e-mail adres aanmaken

Om een tijdelijke e-mail inbox aan te maken zijn er verschillende websites.

https://temp-mail.org/nl/
https://tempmailo.com/
https://www.guerrillamail.com/nl/
https://www.emailondeck.com/
https://cryptogmail.com/
https://mail.tm/
https://tempail.com/nl/
https://www.mailinator.com/

Mocht het e-mailadres geblokkeerd worden dan kunt u het beste gebruikmaken van de Gmailnator service.

Deze website biedt een tijdelijk gmail.com e-mail adres aan. Google mail (gmail) wordt nergens geblokkeerd. U heeft dus het meeste succes met Gmailnator.com.

Zodra u op Gmailnator komt krijgt u direct een tijdelijk e-mail adres. Vul dit e-mailadres in op de website waar u zich kunt registreren, of een dienst. Als er een e-mail is verzonden naar dit tijdelijk e-mail adres klikt u op “Go!”.

tijdelijk gmail account

U komt dan in de tijdelijke e-mailinbox terecht en kunt vanuit daar de e-mail lezen.

wegwerp email

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Meld u aan op het PC tips forum
Bij PC Tips werken wij aan een nieuwe gemeenschap waar leden vragen kunnen stellen en elkaar kunnen helpen. Dit is het PC Tips-forum.Dit forum is nieuw en wij hebben leden nodig. Als u geïnteresseerd bent in PC-tips, of als u een vraag heeft, meld u dan gratis aan op het forum en help mee aan de opbouw van ons nieuwe computerforum.
Blijf op de hoogte
Ontvang elke twee weken een samenvatting van onze nieuwste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.

Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *