Verticale tabbladen knop in- of uitschakelen in Microsoft Edge

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook of Twitter en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Sinds versie 89 ondersteunt Microsoft Edge verticale tabbladen. De verticale tabbladen in Microsoft worden links in de web browser uitgelijnd. Er is een aparte knop aanwezig om de verticale tabbladen in Microsoft Edge te activeren.

De verticale tabbladen functie kan handig zijn voor sommige gebruikers. Echter, de meeste gebruikers houden van de standaard horizontale positie van de tabbladen, vooral omdat ze de horizontale tabbladen al jaren gebruiken.

Als u ook liever de standaard horizontale tabbladen in de Edge web browser wilt blijven gebruiken, dan is het mogelijk om de knop verticale tabbladen te verwijderen uit de Microsoft Edge werkbalk.

In deze tip wordt uitgelegd hoe u de knop Verticale tabbladen kunt inschakelen, verbergen en verwijderen uit de Microsoft Edge werkbalk.

Verticale tabbladen knop in- of uitschakelen in Microsoft Edge

Verticale tabbladen knop uitschakelen

De meest simpele manier om de verticale tabbladen knop te verwijderen uit de Edge werkblad is door met de rechtermuisknop op de verticale tabblad knop te klikken.

Er verschijnt dan een menu met de keuze Niet weergeven op werkbalk.

verticale tabblad knop verbergen in werkbalk microsoft edge

Klik erop om de knop te verbergen. U heeft nu de verticale tabbladen knop verwijderd uit Microsoft Edge.

Verticale tabbladen knop inschakelen

Als u later de verticale tabblad knop weer wilt inschakelen of opnieuw wilt verbergen dan kan dit via de Microsoft Edge instellingen.

Open de Edge web browser. Klik in de rechterbovenhoek op het menu-icoon (de drie horizontale puntjes). Klik op Instellingen uit het Edge menu.

Links in de Microsoft Edge instellingen klik op Uiterlijk. Klik daarna op de schuif “Knop voor verticale tabbladen weergeven” om de verticale tabbladen knop in- of uit te schakelen.

Knop voor verticale tabbladen weergeven

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Beste antivirus 2021 volgens de consumentenbond: Bitdefender antivirus.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook :-)

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties. Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw vraag, meestal sneller.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Aanbevolen PC Tips

Laatste tips

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓