Wifi wachtwoord opzoeken op een iPhone

Stefan
Wifi wachtwoord opzoeken op een iPhone

Als u het wifi wachtwoord bent vergeten, maar het wel heeft opgeslagen op uw iPhone omdat u er een keer mee bent verbonden, dan kunt het wifi wachtwoord via uw iPhone opzoeken.

Het wifi wachtwoord opzoeken via een iPhone is bijzonder handig voor momenten waarop u het wachtwoord wilt delen met vrienden of familie, of wanneer u een ander apparaat wilt verbinden zonder het wachtwoord opnieuw te moeten opvragen. U heeft hiervoor geen extra apps nodig, u kunt het wachtwoord zo vinden de opgeslagen wifi instellingen op een iPhone. Dit is hoe het werkt.

Wifi wachtwoord opzoeken op een iPhone

Om te beginnen opent u instellingen op een iPhone. Druk vervolgens op wifi. Druk naast het wifi netwerk waar uw iPhone mee is verbonden op het bolletje met de i erin. Op deze manier opent u meer instellingen over het huidige verbonden wifi netwerk.

wifi instellingen openen

U ziet nu het verborgen wifi wachtwoord als sterretjes, door erop te drukken kunt u het wifi wachtwoord weergeven. Druk dus op de verborgen sterretjes.

wachtwoord weergeven iphone

Wanneer u op het wifi wachtwoord heeft gedrukt wordt u gevraagd om uw pin-code in te vullen of als Face ID is ingeschakeld wordt Face ID geopend. Hierna verschijnt de tekst “kopieer” boven het wachtwoord om het wachtwoord naar klembord te kopiëren. U ziet nu het wifi wachtwoord.

Wifi wachtwoord opzoeken op een iPhone

Door een andere iPhone op dit moment naast de iPhone met het weergegeven wachtwoord te houden kunt u snel het wachtwoord delen. Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Lees ook deze handige tip: Nep GPS locatie instellen voor apps op een iPhone.

Blijf op de hoogte
Ontvang elke twee weken een samenvatting van onze nieuwste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.

Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *