Nep GPS locatie instellen voor apps op een iPhone

Stefan
Nep locatie instellen voor apps op een iPhone

In meerdere scenario’s wilt u misschien uw echte locatie verbergen, zoals uw familie voor de gek houden op sociale netwerken om ze te laten denken dat u ergens anders bent, de locatie wijzigen om meer vrienden te krijgen in op locatie gebaseerde dating apps, of toegang krijgen tot locatie beperkte apps of spellen.

UltFone iPhone location Changer is een app die u hiervoor kunt gebruiken. Deze app moet worden geïnstalleerd op een Mac of Windows computer. Na installatie koppelt u uw iPhone aan de computer en kunt u voor specifieke apps een andere locatie instellen dan waar u zich op dat moment daadwerkelijk bevind.

Nep GPS locatie instellen voor apps op een iPhone

Installeer de UltFone iPhone location Changer app op uw Mac of Windows computer door de installatie af te ronden.

Koppel nu de iPhone aan de Mac of Windows computer. Zorg dat u alle stappen volgt door het apparaat te ontgrendelen.

iPhone verbinden met computer

Selecteer de verbonden iPhone in de lijst en klik op Next.

iPhone selecteren

Er wordt mogelijk een onderdeel geïnstalleerd wat nodig is om de locatie via deze app te kunnen wijzigen op uw iPhone. Er volgen hierna nog stappen om ontwikkelaars modus in te schakelen op uw iPhone.

Onderdeel installeren

U dient ontwikkelaarsmodus in te schakelen op uw iPhone. Open de instellingen en klik op “privacy en beveiliging”. Helemaal onderaan ziet u ontwikkelaarsmodus (alleen als de iPhone verbonden is met de computer). Klik erop en zet ontwikkelaarsmodus aan.

Klik op Activated als u klaar bent. Een herstart van de iPhone is mogelijk nodig.

Ontwikkelaarsmodus inschakelen op iPhone

U kunt nu een nieuwe locatie instellen voor de apps op uw iPhone. Op deze manier kunt u een locatie “spoofen” of een nep locatie instellen. Deze nieuwe nep locatie wordt door alle apps gebruikt. Houdt er rekening mee dat u in de gratis versie van deze app 2 maal de locatie kunt wijzigen. Wilt u meer, dan dient u de app te kopen.

Lees ook
Gmail accountnaam wijzigen op een iPhone? Dit is hoe!

Zoek in de zoekbalk naar de gewenste locatie. Klik onderin op “Start modify” om de nep locatie in te stellen op de iPhone.

Nieuwe locatie voor iPhone apps instellen

U krijgt nog de melding dat voordat u de locatie gaat aanpassen, u eerst de app moet sluiten waarin u wilt dat de nieuwe locatie wordt gebruikt. Gebruikt u dus een app, sluit deze app eerst. Klik hierna op Continue.

Apps sluiten op iPhone

U kunt de nep locatie controleren door de “weer” app te openen op uw iPhone. De huidige weer locatie zou de nep locatie moeten aangeven zoals u ziet in onderstaand voorbeeld “London”.

Locatie in weer app op iPhone

Huidige originele locatie terugzetten

Als u de nep locatie heeft ingesteld en u wilt alles weer terugzetten zoals het ooit bedoeld is, de echte locatie weergeven. Dan klikt u rechtsonderin op het ronde pijltje.

Hiermee zet u de standaard instellingen voor de GPS locatie op uw iPhone terug. Na de reset wordt de originele locatie weer weergegeven in uw iPhone apps.

Locatie terug herstellen

Een herstart van uw iPhone is nodig.

iPhone herstarten

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben een nep locatie te kunnen gebruiken voor uw iPhone apps. Bedankt voor het lezen!

Blijf op de hoogte
Ontvang elke twee weken een samenvatting van onze nieuwste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.

Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *