More
  Startpagina Handige tips Dubbele bladwijzers (bookmarks) verwijderen uit Safari - PC-Tips.info

  Dubbele bladwijzers (bookmarks) verwijderen uit Safari – PC-Tips.info

  Na jaren van gebruik kan Safari vervuild raken met dubbele bladwijzers, ook wel bookmarks genaamd. Doordat Apple verschillende apparaten met elkaar doormiddel door middel van een iCloud account met elkaar laat synchroniseren kunnen bladwijzers van verschillende apparaten met elkaar verwisseld worden. Dit leidt tot dubbele bookmarks in Safari. In dit artikel richt ik me tot de Mac. 

  De oorzaak is meestal het synchroniseren van de Safari bladwijzers middel het iCloud id op verschillende apparaten zoals een iPhone, iPad en Mac computers. Dit kan leiden tot veel irritatie bij gebruikers. Safari zelf biedt er niet direct een oplossing voor, helaas. In dit artikel kunt u doormiddel van software of handmatig de bladwijzers in Safari ordenen en verwijderen waar nodig.

  Dubbele bladwijzers (bookmarks) verwijderen uit Safari

  BookMarkApp verwijder dubbele bladwijzers uit Safari automatisch

  BookMarkApp ontworpen door Ruslan Hakimzhanov is een betaald stuk software die bladwijzer duplicaten kan verwijderen uit Safari met 1 druk op de knop. U kunt snel dubbele bladwijzers identificeren, alle dubbele bladwijzers verwijderen met een klik, of selectief de Safari bladwijzer een voor een verwijderen. De BookMarkApp is de tool voor het organiseren van uw Safari bladwijzers. BookMarkApp is in tegenstelling heel veel andere software High Sierra ready!

  BookMarkApp verwijderen dubbele bladwijzers bookmarks Safari
  Klik op de afbeelding om de Mac App Store te openen naar de BookMarkApp

  Handmatig dubbele bladwijzers verwijderen uit Safari

  Het is ook mogelijk om handmatig dubbele bladwijzers te verwijderen uit Safari. Het is een methode die wat tijd kost. Het is mogelijk om dubbele bladwijzers uit Safari een voor een te selecteren en te verwijderen. U kiest de bladwijzer uit de lijst en selecteert met de rechtermuisknop verwijderen. De bladwijzer is nu verwijderd.

  Wat misschien nog wel sneller gaat is een nieuwe map aanmaken bij de Safari bladwijzers. Daarna sleept U de ongewenste dubbele bladwijzer(s) in de nieuwe aangemaakte map. Als u klaar bent klikt U op de nieuwe map en selecteert u verwijderen. Alle dubbele bladwijzers in deze nieuwe map zijn nu verwijderd. Om uw Mac nog meer op te schonen hebben we een uitgebreide instructie gemaakt. In deze instructie vind u nog meer tips m.b.t. tot Mac & Safari. Ga door naar: Mac opschonen en sneller maken.

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Recente artikelen

  Windows 10 tablet modus, alle informatie over Tablet modus

  Windows biedt naast een "normaal" uiterlijk met start knop en bureaublad, ook een tablet modus. Deze tablet modus is geschikt als u Windows 10...

  Uw Mac Bureaublad opruimen, deze tips helpen!

  Heeft u ook een heleboel mappen en losse bestanden op uw bureaublad staan en wilt u deze opruimen? Mac OS biedt uitkomst. In Mac...

  Automatisch inloggen op Mac (opstarten zonder Wachtwoord)

  Automatisch inloggen op een Mac. Als u wilt inloggen op uw Mac zonder een wachtwoord dan is dat mogelijk in Mac OS. Het probleem...

  Windows Cache legen, tijdelijke bestanden opruimen

  De Windows Cache, ook wel tijdelijk bestanden kunt u legen. Door het legen van de Windows cache-bestanden kunt u problemen oplossen in Windows, schijf...
  0
  Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
  ()
  x