Waarschuwing: script reageert niet Firefox melding oplossen – PC-Tips.info

Aanbevolen tips

Stefan
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computer kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel deze pagina op Sociale media of op een website. Alvast bedankt!

Als u websites bezoekt en Firefox loopt vast door een scriptfout met de melding “Script reageert niet” dan is het raadzaam om in deze instructie de volgende stappen te volgen om het probleem op te lossen.

De niet-reagerende scriptfout is afkomstig van een intern of extern script op de website die u bezoekt, dit niet-reagerende script voorkomt dat Firefox de hele website met succes kan laden.

Als U de script reageert niet melding in Firefox ziet, zal Firefox u vragen wat u met het script wilt doen, of u nog steeds het script wilt blijven laden, het script wilt debuggen of wilt stoppen met het laden van het script. Als u het niet-reagerende script hebt gestopt, is het mogelijk dat Firefox de website niet volledig heeft geladen en foutmeldingen veroorzaakt in de browser.

Waarschuwing script reageert niet Firefox

Helaas zijn er verschillende oorzaken voor de script reageert niet melding in Firefox, dus het is moeilijk om de exacte oorzaak voor de niet-reagerende scriptfout aan te wijzen. Echter, de meeste scriptfouten in Firefox zijn gerelateerd aan de Flash Player plugin of Javascript bestanden.

Waarschuwing: script reageert niet Firefox melding oplossen

Open Firefox, als U dat nog niet gedaan had. In de adresbalk type: about:config

Accepteer het risico in het waarschuwingsscherm en ga verder met de configuratie-instellingen van Firefox.

De beveiligde modus voor Flash Player uitschakelen

In de zoekbalk type: dom.ipc.plugins.flash.disable-protected-mode

dom.ipc.plugins.flash.disable-protected-mode firefox

Wijzig het boolean type van false naar true door er dubbel op te klikken. Door dit te doen wordt de beveiligingsmodus van Flash Player in Firefox uitgeschakeld en wordt de niet-reagerende scriptfout in Firefox met betrekking tot Adobe Flash opgelost.

Start Firefox opnieuw op om de wijziging door te voeren in Firefox, controleer of de “Waarschuwing: script reageert niet” melding is opgelost.

Firefox instellingen resetten

Firefox instellingen resetten kunt u toepassen als het probleem niet is opgelost.

Als u Firefox opnieuw instelt, worden alle instellingen op standaard ingesteld alsof u Firefox net hebt geïnstalleerd. Dit kan u helpen om de hoofdoorzaak van de melding “Waarschuwing: script reageert niet” op te lossen.

Na het resetten van Firefox kunt u uw oude Firefox-gegevens vinden in een map genaamd “Oude Firefox-gegevens” op uw Windows-bureaublad.
Hoe oude Firefox-gegevens te herstellen.

In de adresbalk type: about:support

firefox opfrissen

Klik op de Firefox opfrissen knop in de “Firefox optimaliseren” sectie. Bevestig de reset door te klikken op Firefox opfrissen in het bevestigingsvenster.

Ik hoop dat dit artikel heeft geholpen bij oplossen van de: Waarschuwing script reageert niet melding in Firefox.

Lees meer tips

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?


Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook 🙂

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.

Dit artikel is geschreven door

456 Artikelen298 REACTIES
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste tips

Hulp vraag en antwoord

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓
ComputerComputer
0
Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
()
x