Populaire tips
PC tips
Stefan

PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.
Donatie

Geholpen?

Wilt u deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media delen? U helpt hiermee andere mensen maar ook mijn website.
Druk op ctrl + d om deze pagina op te slaan in uw favorieten.

Waarschuwing: script reageert niet Firefox melding oplossen

Als u websites bezoekt en Firefox loopt vast door een scriptfout met de melding “Script reageert niet” dan is het raadzaam om in deze instructie de volgende stappen te volgen om het probleem op te lossen.

De niet reagerende scriptfout is afkomstig van een intern of extern script op de website die u bezoekt. Dit niet reagerende script voorkomt dat Firefox de hele website met succes kan laden.

Als u het script reageert niet melding in Firefox ziet, zal Firefox u vragen wat u met het script wilt doen. Of u het script nog steeds wilt blijven laden, het script wilt debuggen of wilt stoppen met het laden van het script.

Als u het niet reagerende script hebt gestopt, is het mogelijk dat Firefox de website niet volledig heeft geladen en foutmeldingen veroorzaakt in de browser.

Waarschuwing script reageert niet Firefox

Helaas zijn er verschillende oorzaken voor het script reageert niet melding in Firefox. Het is moeilijk om de exacte oorzaak voor de niet reagerende scriptfout aan te wijzen. Echter, de meeste scriptfouten in Firefox zijn gerelateerd aan de Flash Player plugin of JavaScript bestanden is mijn ervaring.

Waarschuwing: script reageert niet Firefox melding oplossen

Open Firefox, als u dat nog niet gedaan had. In de adresbalk type:

about:config

Accepteer het risico in het waarschuwingsscherm en ga verder met de configuratie-instellingen van Firefox.

De beveiligde modus voor Flash Player uitschakelen

In de zoekbalk type:

dom.ipc.plugins.flash.disable-protected-mode

dom.ipc.plugins.flash.disable-protected-mode firefox

Wijzig het boolean type van “false” naar “true” door er dubbel op te klikken. Door dit te doen wordt de beveiligingsmodus van Flash Player in Firefox uitgeschakeld en wordt de niet-reagerende scriptfout in Firefox over Adobe Flash opgelost.

Start Firefox opnieuw op om de wijziging door te voeren in Firefox, controleer of de “Waarschuwing: script reageert niet” melding is opgelost.

Firefox instellingen resetten

Firefox instellingen resetten kunt u toepassen als het probleem niet is opgelost.

Als u Firefox opnieuw instelt, worden alle instellingen op standaard ingesteld alsof u Firefox net hebt geïnstalleerd. Dit kan u helpen om de hoofdoorzaak van de melding “Waarschuwing: script reageert niet” op te lossen.

Na het resetten van Firefox kunt u uw oude Firefox-gegevens vinden in een map genaamd “Oude Firefox-gegevens” op uw Windows bureaublad.
Hoe oude Firefox-gegevens te herstellen.

In de adresbalk type:

about:support

Klik op de Firefox opfrissen knop in de “Firefox optimaliseren” sectie. Bevestig de reset door te klikken op Firefox opfrissen in het bevestigingsvenster.

Ik hoop dat dit artikel heeft geholpen bij oplossen van de “Waarschuwing script reageert niet” melding in Firefox. Bedankt voor het lezen!

Help mee en deel dit artikel met andere mensen.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem.
↓ U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina via het commentaar veld. ↓
Ik reageer direct op uw vraag.

Een bedankje mag ook
2 REACTIES
  1. Ik heb een vraag. Als ik mijn email in hotmail wil bekijken krijg ik van Firefox een melding dat er een programma is dat Firefox vertraagt. Ik krijg deze melding alleen bij het openen outlookprogramma van hotmail. Ik heb al geprobeerd op de balk te klikken om meer te lezen maar die balk verdwijnt even snel als hij gekomen is. Welk achtergrondprogramma kan hier het probleem van zijn?

    • Hallo Ingrid, dit klinkt als een “add-on”. Een add-on is een toevoeging in Firefox die functionaliteit toevoegt of aanpast. Soms kan een add-on Firefox vertragen of belasten, ik vermoed dat dit de melding is die u ziet. Ik weet niet precies welke add-on het is, maar u kunt add-ons op de volgende manier uitschakelen of verwijderen: https://support.mozilla.org/nl/kb/add-ons-uitschakelen-of-verwijderen
      Controleer dus de add-ons en zoek naar de add-on die problemen geeft, denk aan een add-on gerelateerd aan “mail”. Succes! Groet, Stefan

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Kom nog eens terug. Elke dag nieuwe PC Tips
Nieuwe tips
Nieuwsbrief
nieuwsbrief

Blijf elke twee weken op de hoogte van de laatste PC Tips via mijn nieuwsbrief.
Klik hier om u aan te melden.

Vraag en antwoord
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓ Ik help u graag!