Waarschuwing: script reageert niet Firefox melding oplossen

Stefan
Waarschuwing script reageert niet Firefox melding oplossen

Als u websites bezoekt en Firefox loopt vast door een scriptfout met de melding “Script reageert niet” dan is het raadzaam om in deze instructie de volgende stappen te volgen om het probleem op te lossen.

De niet reagerende scriptfout is afkomstig van een intern of extern script op de website die u bezoekt. Dit niet reagerende script voorkomt dat Firefox de hele website met succes kan laden.

Als u het script reageert niet melding in Firefox ziet, zal Firefox u vragen wat u met het script wilt doen. Of u het script nog steeds wilt blijven laden, het script wilt debuggen of wilt stoppen met het laden van het script.

Als u het niet reagerende script hebt gestopt, is het mogelijk dat Firefox de website niet volledig heeft geladen en foutmeldingen veroorzaakt in de browser.

Waarschuwing script reageert niet Firefox

Helaas zijn er verschillende oorzaken voor het script reageert niet melding in Firefox. Het is moeilijk om de exacte oorzaak voor de niet reagerende scriptfout aan te wijzen. Echter, de meeste scriptfouten in Firefox zijn gerelateerd aan de Flash Player plugin of JavaScript bestanden is mijn ervaring.

Waarschuwing: script reageert niet Firefox melding oplossen

Open Firefox, als u dat nog niet gedaan had. In de adresbalk type:

about:config

Accepteer het risico in het waarschuwingsscherm en ga verder met de configuratie-instellingen van Firefox.

De beveiligde modus voor Flash Player uitschakelen

In de zoekbalk type:

dom.ipc.plugins.flash.disable-protected-mode

dom.ipc.plugins.flash.disable-protected-mode firefox

Wijzig het boolean type van “false” naar “true” door er dubbel op te klikken. Door dit te doen wordt de beveiligingsmodus van Flash Player in Firefox uitgeschakeld en wordt de niet-reagerende scriptfout in Firefox over Adobe Flash opgelost.

Start Firefox opnieuw op om de wijziging door te voeren in Firefox, controleer of de “Waarschuwing: script reageert niet” melding is opgelost.

Firefox instellingen resetten

Firefox instellingen resetten kunt u toepassen als het probleem niet is opgelost.

Als u Firefox opnieuw instelt, worden alle instellingen op standaard ingesteld alsof u Firefox net hebt geïnstalleerd. Dit kan u helpen om de hoofdoorzaak van de melding “Waarschuwing: script reageert niet” op te lossen.

Na het resetten van Firefox kunt u uw oude Firefox-gegevens vinden in een map genaamd “Oude Firefox-gegevens” op uw Windows bureaublad.
Hoe oude Firefox-gegevens te herstellen.

In de adresbalk type:

about:support

Klik op de Firefox opfrissen knop in de “Firefox optimaliseren” sectie. Bevestig de reset door te klikken op Firefox opfrissen in het bevestigingsvenster.

Ik hoop dat dit artikel heeft geholpen bij oplossen van de “Waarschuwing script reageert niet” melding in Firefox. Bedankt voor het lezen!

Meld u aan op het PC tips forum
Bij PC Tips werken wij aan een nieuwe gemeenschap waar leden vragen kunnen stellen en elkaar kunnen helpen. Dit is het PC Tips-forum.Dit forum is nieuw en wij hebben leden nodig. Als u geïnteresseerd bent in PC-tips, of als u een vraag heeft, meld u dan gratis aan op het forum en help mee aan de opbouw van ons nieuwe computerforum.
Blijf op de hoogte
Ontvang elke twee weken een samenvatting van onze nieuwste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.

2 reacties
  1. Ik heb een vraag. Als ik mijn email in hotmail wil bekijken krijg ik van Firefox een melding dat er een programma is dat Firefox vertraagt. Ik krijg deze melding alleen bij het openen outlookprogramma van hotmail. Ik heb al geprobeerd op de balk te klikken om meer te lezen maar die balk verdwijnt even snel als hij gekomen is. Welk achtergrondprogramma kan hier het probleem van zijn?

    1. Hallo Ingrid, dit klinkt als een “add-on”. Een add-on is een toevoeging in Firefox die functionaliteit toevoegt of aanpast. Soms kan een add-on Firefox vertragen of belasten, ik vermoed dat dit de melding is die u ziet. Ik weet niet precies welke add-on het is, maar u kunt add-ons op de volgende manier uitschakelen of verwijderen: https://support.mozilla.org/nl/kb/add-ons-uitschakelen-of-verwijderen
      Controleer dus de add-ons en zoek naar de add-on die problemen geeft, denk aan een add-on gerelateerd aan “mail”. Succes! Groet, Stefan

Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *