Waarschuwing: script reageert niet Firefox melding oplossen

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen? Deel dit artikel via sociale media en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een PayPal donatie aan PC Tips.

Als u websites bezoekt en Firefox loopt vast door een scriptfout met de melding “Script reageert niet” dan is het raadzaam om in deze instructie de volgende stappen te volgen om het probleem op te lossen.

De niet reagerende scriptfout is afkomstig van een intern of extern script op de website die u bezoekt. Dit niet reagerende script voorkomt dat Firefox de hele website met succes kan laden.

Als u het script reageert niet melding in Firefox ziet, zal Firefox u vragen wat u met het script wilt doen. Of u het script nog steeds wilt blijven laden, het script wilt debuggen of wilt stoppen met het laden van het script.

Als u het niet reagerende script hebt gestopt, is het mogelijk dat Firefox de website niet volledig heeft geladen en foutmeldingen veroorzaakt in de browser.

Waarschuwing script reageert niet Firefox

Helaas zijn er verschillende oorzaken voor het script reageert niet melding in Firefox. Het is moeilijk om de exacte oorzaak voor de niet reagerende scriptfout aan te wijzen. Echter, de meeste scriptfouten in Firefox zijn gerelateerd aan de Flash Player plugin of JavaScript bestanden is mijn ervaring.

Waarschuwing: script reageert niet Firefox melding oplossen

Open Firefox, als u dat nog niet gedaan had. In de adresbalk type: about:config

Accepteer het risico in het waarschuwingsscherm en ga verder met de configuratie-instellingen van Firefox.

De beveiligde modus voor Flash Player uitschakelen

In de zoekbalk type: dom.ipc.plugins.flash.disable-protected-mode

dom.ipc.plugins.flash.disable-protected-mode firefox

Wijzig het boolean type van false naar true door er dubbel op te klikken. Door dit te doen wordt de beveiligingsmodus van Flash Player in Firefox uitgeschakeld en wordt de niet-reagerende scriptfout in Firefox over Adobe Flash opgelost.

Start Firefox opnieuw op om de wijziging door te voeren in Firefox, controleer of de “Waarschuwing: script reageert niet” melding is opgelost.

Firefox instellingen resetten

Firefox instellingen resetten kunt u toepassen als het probleem niet is opgelost.

Als u Firefox opnieuw instelt, worden alle instellingen op standaard ingesteld alsof u Firefox net hebt geïnstalleerd. Dit kan u helpen om de hoofdoorzaak van de melding “Waarschuwing: script reageert niet” op te lossen.

Na het resetten van Firefox kunt u uw oude Firefox-gegevens vinden in een map genaamd “Oude Firefox-gegevens” op uw Windows-bureaublad.
Hoe oude Firefox-gegevens te herstellen.

In de adresbalk type: about:support

Klik op de Firefox opfrissen knop in de “Firefox optimaliseren” sectie. Bevestig de reset door te klikken op Firefox opfrissen in het bevestigingsvenster.

Ik hoop dat dit artikel heeft geholpen bij oplossen van de: Waarschuwing script reageert niet melding in Firefox.

Lees meer tips of kom nog eens terug naar PC Tips voor nieuwe tips.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook 🙂

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer PC Tips

Laatste tips

computers

Hulp vraag en antwoord

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓