Download Windows 11 22H2 nu beschikbaar voor iedereen

Meest gelezen tips
Stefan

PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Help ook andere mensen

Deel deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media en help ook andere mensen.
U kunt de onderstaande knoppen gebruiken om deze PC tip te delen. Druk op ctrl + d om deze pagina op te slaan in uw favorieten.

Microsoft is langzaam bezig met het uitrollen van de Windows 11 22H2 update. Op deze meeste computers zal de 22H2 update worden geïnstalleerd via Windows update.

Als u echter niet kunt wachten om alle nieuwe functies en oplossen uit te testen, dan kunt u de Windows 11 22H2 update handmatig downloaden.

In deze nieuwe release introduceert Microsoft een bijgewerkte versie van de Windows verkenner die eindelijk ondersteuning biedt voor tabbladen en een opnieuw ontworpen navigatiepagina. Taakbeheer komt met een nieuwe en moderne interface, evenals Live ondertitels en spraak besturing.

Als onderdeel van de Windows 11 22H2 update worden veel bureaublad componenten bijgewerkt om de bureaubladervaring consistenter te maken. Zo zal het Start menu mappen en aanbevelingen ondersteunen. Daarnaast verschijnt een nieuw Snap layouts flyout vanaf de bovenkant van het scherm als onderdeel van de Snap assist ervaring.

De titelbalken van oude onderdelen, zoals het Uitvoeren, zijn in deze versie ook bijgewerkt met het semitransparante uiterlijk. Het actiecentrum, de Afdrukwachtrij en Snelle instellingen zijn allemaal bijgewerkt.

Hardwarevereisten voor upgrades naar Windows 11 22H2

Als uw apparaat al Windows 11 21H2 heeft geïnstalleerd, kunt u Windows 11 22H2 installeren zonder dat er iets verandert aan de hardwarevereisten.

Voor de mensen die van plan zijn te upgraden vanuit Windows 10, moet u ervoor zorgen dat de hardware voldoet aan de minimale vereisten. Een voorbeeld hiervan is een 64-bit dual-core processor, 4GB RAM, 64GB vrije schijfruimte, TPM en Secure Boot 2.0.

Lees ook: Windows 11 22H2 installeren op niet ondersteunde computer.

Voor een nieuwe installatie moet u een account aanmaken met uw Microsoft-account, wat betekent dat uw apparaat verbonden moet zijn met het internet voordat de installatie kan worden voltooid.

Ook is er eindelijk ondersteuning voor verschillende nieuwe processoren. Deze lijst van nieuw ondersteunde processoren kunt u vinden op de Intel, AMD, en Qualcomm websites.

Om te controleren of uw PC voldoet aan de systeemvereisten voor Windows 11 22H2 maakt u gebruik van de PC Health Check app.

Download Windows 11 22H2 nu beschikbaar voor iedereen

Om Windows 11 22H2 te downloaden opent u de website: https://www.microsoft.com/software-download/windows11

Download Windows 11 22h2 iso

Selecteer de gewenste taal. Als u Nederlands zoekt dan klikt u op “Dutch”. Klik hierna op Confirm.

Windows 11 22h2 iso in het Nederlands downloaden

Klik op de “Download” knop. Hierna wordt de Windows 11 22h2 iso naar uw computer gedownload. Dit Windows 11 22H2 ISO bestand kunt u vervolgens op een USB stick plaatsen of openen om Windows 11 22h2 te installeren.

Windows 11 22h2 iso bestand downloaden

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem.
U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina via het commentaar veld. ↓

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.
Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw computer vraag, meestal sneller.

Een bedankje mag ook! 🙂

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Kom nog eens terug. Elke dag nieuwe PC Tips
Nieuwste tips
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓ Ik help u graag!