Hoe kan ik de Bass (lage tonen) verhogen in Windows 11?

Meest gelezen tips
Stefan
Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.
Help ook andere mensen

Deel deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken om dit artikel te delen.

Als u naar muziek luistert via uw Windows 11 computer dan wilt u de beste geluidservaring. Deze geluidservaring kan worden beĆÆnvloed door verschillende instellingen en apparatuur.

Als u het geluid van de lage tonen (“bass”) wilt verbeteren in Windows 11 dan is dit mogelijk zonder hulpmiddelen. In Windows 11 kunt u verbeteringen toepassen op het geluid via de instellingen.

Een van deze verbeteringen is het verhogen van de laagste frequenties. Op deze manier kunt u de bass tonen verhogen. Dit is hoe het werkt.

Hoe kan ik de Bass (lage tonen) verhogen in Windows 11?

Om te beginnen opent u het Configuratiescherm. In het Configuratiescherm klik op “Hardware en geluiden”. In de “Geluid” instellingen klik vervolgens op “Audioapparaten beheren”.

Audioapparaten beheren

Klik op de Luidsprekers en daarna op de Eigenschappen knop.

Luidspreker eigenschappen openen

In de “verbeteringen” instellingen kunt u uitbreidingen selecteren die u wilt toepassen voor de huidige luidsprekerconfiguratie.

Om de lage tonen (“bass”) te verhogen schakelt u de optie “Lage-tonenversterking” in. Daarna klikt u op de toepassen knop en daarna op OK.

De wijzigingen aan de bass-tonen worden pas van kracht wanneer u de volgende keer het afspelen start.

Lage-tonenversterking inschakelen in Windows 11

Ik hoop dat het hiermee is gelukt om de bass te verhogen. Bedankt voor het lezen!

Lees ook:

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina middels het commentaar veld of de reacties doorlezen.

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.
Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw computer vraag, meestal sneller.

Een bedankje mag ook! šŸ™‚

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook deze PC Tips

Laatste tips
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ā†“ Ik help u graag!