Hoe kan ik de Bass (lage tonen) verhogen in Windows 11?

Stefan
Hoe kan ik de Bass (lage tonen) verhogen in Windows 11?

Als u naar muziek luistert via uw Windows 11 computer dan wilt u de beste geluidservaring. Deze geluidservaring kan worden beïnvloed door verschillende instellingen en apparatuur.

Als u het geluid van de lage tonen (“bass”) wilt verbeteren in Windows 11 dan is dit mogelijk zonder hulpmiddelen. In Windows 11 kunt u verbeteringen toepassen op het geluid via de instellingen.

Een van deze verbeteringen is het verhogen van de laagste frequenties. Op deze manier kunt u de bass tonen verhogen. Dit is hoe het werkt.

Hoe kan ik de Bass (lage tonen) verhogen in Windows 11?

Om te beginnen opent u het Configuratiescherm. In het Configuratiescherm klik op “Hardware en geluiden”. In de “Geluid” instellingen klik vervolgens op “Audioapparaten beheren”.

Audioapparaten beheren

Klik op de Luidsprekers en daarna op de Eigenschappen knop.

Luidspreker eigenschappen openen

In de “verbeteringen” instellingen kunt u uitbreidingen selecteren die u wilt toepassen voor de huidige luidsprekerconfiguratie.

Om de lage tonen (“bass”) te verhogen schakelt u de optie “Lage-tonenversterking” in. Daarna klikt u op de toepassen knop en daarna op OK.

De wijzigingen aan de bass-tonen worden pas van kracht wanneer u de volgende keer het afspelen start.

Lage-tonenversterking inschakelen in Windows 11

Ik hoop dat het hiermee is gelukt om de bass te verhogen. Bedankt voor het lezen!

Lees ook:

Meld u aan op het PC tips forum
Bij PC Tips werken wij aan een nieuwe gemeenschap waar leden vragen kunnen stellen en elkaar kunnen helpen. Dit is het PC Tips-forum.Dit forum is nieuw en wij hebben leden nodig. Als u geïnteresseerd bent in PC-tips, of als u een vraag heeft, meld u dan gratis aan op het forum en help mee aan de opbouw van ons nieuwe computerforum.
Blijf op de hoogte
Ontvang elke twee weken een samenvatting van onze nieuwste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.

Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *