Personen pictogram verwijderen uit de Windows taakbalk

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook of Twitter en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Wilt u het pictogram “Personen” verwijderen van uw taakbalk in Windows 10? U bent niet de enige. Sinds Microsoft de app Personen in Windows 10 introduceerde, vonden velen van ons dat het pictogram met twee personen op onze taakbalk niets anders was dan een verspilling van ruimte.

Als u de functie ook niet gebruikt en het Windows 10 personen pictogram wilt verwijderen om te voorkomen dat uw taakbalk volraakt met snelkoppelingen die u niet gebruikt? In dit artikel leest u hoe.

Personen is een applicatie voor het beheren van contactpersonen en een adresboek in Windows 8 en 10. Het stelt een gebruiker in staat om contacten van verschillende e-mailaccounts te organiseren en te koppelen. Het is niet alleen een adresboek, maar biedt ook een lijst van recente e-mailconversaties met een geselecteerd contact.

Personen app in de taakbalk in Windows

Personen verwijderen uit de taakbalk

Om personen uit de taakbalk te verwijderen klikt u met de rechtermuisknop op de taakbalk. Klik daarna op “Personen op de taakbalk weergeven” en zet de optie uit.

Personen op de taakbalk weergeven uitschakelen

U kunt personen ook uitschakelen via de Windows-instellingen. Klik met de rechtermuisknop op de startknop. Klik op Instellingen in het menu. Klik op persoonlijke instellingen. Klik daarna op taakbalk.

Schakel de optie: Contactpersonen op de taakbalk weergeven uit.

Personen uitschakelen in de taakbalk

Lees meer:

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Beste antivirus 2021 volgens de consumentenbond: Bitdefender antivirus.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook :-)

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties. Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw vraag, meestal sneller.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Aanbevolen PC Tips

Laatste tips

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓