Volg uw favoriete Youtubers via de Microsoft Edge browser

Stefan
Volg uw favoriete Youtubers via de Microsoft Edge browser

Microsoft heeft in de Microsoft Edge browser een functie toegevoegd waarmee u rechtstreeks via de browser uw favorieten Youtubers kunt volgen.

Door de functie “Ontvang een melding wanneer makers die u volgt nieuwe inhoud posten” in te schakelen, ontvangt u een melding in de Microsoft Edge browser wanneer een youtuber die u volgt een nieuwe video plaatst.

Ook kunt u suggesties ontvangen over nieuwe kanalen die gerelateerd zijn aan auteurs die u al volgt. Op deze manier blijft u via de browser constant op de hoogte van uw favorieten youtubers zonder dat u telkens youtube hoeft te openen om op nieuwe video’s te controleren.

Volg uw favoriete Youtubers via de Microsoft Edge browser

Om te beginnen dient u de functie in te schakelen in de Microsoft Edge browser. Open de Edge browser. Klik rechtsbovenin op het menu pictogram en in het menu klik op “instellingen”.

In de instellingen klikt u vervolgens op “Privacy, zoeken en services” en hierna in de “services” instellingen schakelt u de volgende functies in- of uit.

  • Suggesties weergeven om makers te volgen in Microsoft Edge.
  • Ontvang een melding wanneer makers die u volgt nieuwe inhoud posten.

auteurs in youtube volgen inschakelen

Om uw favoriete auteurs te volgen opent u Youtube.com in de browser. Wanneer u een auteur of kanaal kunt volgen ziet u bovenin de menubalk een pictogram met de tekst “Deze maker volgen”.

auteurs in youtube volgen inschakelen

Er wordt vervolgens een zijbalk geopend waar u direct een feed ziet met alle recents video’s van deze auteur of kanaal.

Recente posts youtube kanaal

U kunt een auteur of kanaal ontvolgen door op de knop “niet meer volgen” te klikken als u met de muis over de knop “volgend” beweegt.

Niet meer volgen

Elke keer als dit kanaal een nieuwe video plaatst, krijgt u een melding in de Edge browser. Als u een melding ontvangt dan kunt u er vervolgens voor kiezen om de video direct te bekijken, het bericht uit te stellen om het later nogmaals te ontvangen of helemaal geen nieuwe berichten van deze auteur meer te ontvangen.

Indien u ervoor kiest om geen berichten meer te ontvangen zijn deze nieuwe video’s nog altijd beschikbaar in de feed door op de knop “verzamelingen” te klikken, u ziet dan ook direct een overzicht van de collecties.

Verzamelingen in de Microsoft edge browser

Ik hoop u hiermee geïnformeerd te hebben. Bedankt voor het lezen!

Lees ook:

Meld u aan op het PC tips forum
Bij PC Tips werken wij aan een nieuwe gemeenschap waar leden vragen kunnen stellen en elkaar kunnen helpen. Dit is het PC Tips-forum.Dit forum is nieuw en wij hebben leden nodig. Als u geïnteresseerd bent in PC-tips, of als u een vraag heeft, meld u dan gratis aan op het forum en help mee aan de opbouw van ons nieuwe computerforum.
Blijf op de hoogte
Ontvang elke twee weken een samenvatting van onze nieuwste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.

Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *