Volg uw favoriete Youtubers via de Microsoft Edge browser

Populaire tips
Stefan

PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Wilt u deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media delen? U helpt hiermee andere mensen maar ook mijn website.
U kunt de onderstaande knoppen gebruiken om deze PC tip te delen via sociale media.
Druk op ctrl + d om deze pagina op te slaan in uw favorieten.

Microsoft heeft in de Microsoft Edge browser een functie toegevoegd waarmee u rechtstreeks via de browser uw favorieten Youtubers kunt volgen.

Door de functie “Ontvang een melding wanneer makers die u volgt nieuwe inhoud posten” in te schakelen, ontvangt u een melding in de Microsoft Edge browser wanneer een youtuber die u volgt een nieuwe video plaatst.

Ook kunt u suggesties ontvangen over nieuwe kanalen die gerelateerd zijn aan auteurs die u al volgt. Op deze manier blijft u via de browser constant op de hoogte van uw favorieten youtubers zonder dat u telkens youtube hoeft te openen om op nieuwe video’s te controleren.

Volg uw favoriete Youtubers via de Microsoft Edge browser

Om te beginnen dient u de functie in te schakelen in de Microsoft Edge browser. Open de Edge browser. Klik rechtsbovenin op het menu pictogram en in het menu klik op “instellingen”.

In de instellingen klikt u vervolgens op “Privacy, zoeken en services” en hierna in de “services” instellingen schakelt u de volgende functies in- of uit.

  • Suggesties weergeven om makers te volgen in Microsoft Edge.
  • Ontvang een melding wanneer makers die u volgt nieuwe inhoud posten.

auteurs in youtube volgen inschakelen

Om uw favoriete auteurs te volgen opent u Youtube.com in de browser. Wanneer u een auteur of kanaal kunt volgen ziet u bovenin de menubalk een pictogram met de tekst “Deze maker volgen”.

auteurs in youtube volgen inschakelen

Er wordt vervolgens een zijbalk geopend waar u direct een feed ziet met alle recents video’s van deze auteur of kanaal.

Recente posts youtube kanaal

U kunt een auteur of kanaal ontvolgen door op de knop “niet meer volgen” te klikken als u met de muis over de knop “volgend” beweegt.

Niet meer volgen

Elke keer als dit kanaal een nieuwe video plaatst, krijgt u een melding in de Edge browser. Als u een melding ontvangt dan kunt u er vervolgens voor kiezen om de video direct te bekijken, het bericht uit te stellen om het later nogmaals te ontvangen of helemaal geen nieuwe berichten van deze auteur meer te ontvangen.

Indien u ervoor kiest om geen berichten meer te ontvangen zijn deze nieuwe video’s nog altijd beschikbaar in de feed door op de knop “verzamelingen” te klikken, u ziet dan ook direct een overzicht van de collecties.

Verzamelingen in de Microsoft edge browser

Ik hoop u hiermee geïnformeerd te hebben. Bedankt voor het lezen!

Lees ook:

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem.
↓ U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina via het commentaar veld. ↓

Een bedankje mag ook! 🙂

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Kom nog eens terug. Elke dag nieuwe PC Tips
Nieuwste tips
Lees alle reacties
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓ Ik help u graag!