Watermerk verwijderen in Windows? Dit is hoe!

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook of Twitter en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Als u Windows insider builds gebruikt dan heeft u gemerkt dat er in het Windows-besturingssysteem een watermerk wordt weergegeven in de rechter hoek onderaan het scherm.

In dit watermerk staat het volgende.

Windows 11 Pro insider preview.
Evaluatie exemplaar. Build 22454.rs_prerelease.210903-1516.

Door de melding “evaluatie exemplaar” kan er bij sommige mensen een verwarring ontstaan of de Windows 11 versie wel rechtmatig is, met andere woorden of Windows is geactiveerd.

Het watermerk geeft uw huidige build aan, uw Windows-editie, en de geïnstalleerde variant. Dit is bedoeld om de gebruiker in één oogopslag te laten weten wat zijn huidige beta of dev build is. Het is dus geen melding die betrekking heeft op een niet geactiveerde Windows-versie.

evaluatie watermerk in Windows 11

Als u uw computer echter gebruikt voor dagelijkse taken, dan kan dit een vervelende melding zijn op uw bureaublad. In dergelijke gevallen kunt u de onderstaande methode gebruiken om de “evaluatie” melding op uw computer uit te schakelen.

Watermerk verwijderen in Windows

Het is simpel om het watermerk te verwijderen in Windows. Hiervoor is een hulpmiddel beschikbaar wat u kunt downloaden en installeren. Dit hulpmiddel kunt u ook voor andere evaluatie watermerken inzetten zoals in bijvoorbeeld Windows 8 of Windows 10.

Download Universal Watermark Disabler.

Universal Watermark Disabler

Klik vervolgens op “Install” en accepteer de melding dat er een onbekende build gevonden is. U wordt afgemeld en Windows zal u opnieuw aanmelden. Na het af- en aanmelden is het watermerk verdwenen in Windows.

watermerk verwijderen in windows

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Deel deze PC tip via Sociale media en help ook andere mensen. Help mee en deel computerkennis via de onderstaande sociale media knoppen.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook :-)

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties. Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw vraag, meestal sneller.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Aanbevolen PC Tips

Laatste tips

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓