More
  Startpagina Handige tips Google Chrome Beveiligde verbinding tot stand brengen OPLOSSING - Google Chrome

  Beveiligde verbinding tot stand brengen OPLOSSING – Google Chrome

  Beveiligde verbinding tot stand brengen, time-out foutmelding of webpagina’s die niet laden? – Als u een of meerdere van deze problemen opmerkt in Google Chrome volg dan onderstaande instructies om het probleem op te lossen.

  Regelmatig ontstaan er problemen na updates voor software, zo ook voor Google Chrome. De problemen die u ervaart lopen uit een van time-out foutmelding tot een website met https (een beveiligde verbinding) die tijdens het laden blijft hangen op status beveiligde verbinding tot stand brengen in Google Chrome.

  Het is belangrijk om vast te stellen dat de problemen zich alleen voordoen in Google Chrome. Dit kunt u doen door een andere webbrowser zoals Microsoft Edge, Internet Explorer of Firefox te gebruiken en te controleren of de URL daarmee wel te bezoeken is zonder problemen.

  Als u geconstateerd heeft dat de time-out, beveiligde verbinding tot stand brengen problemen zich alleen voordoen in Google Chrome gaat U dan verder.

  Er worden verschillende methodes aangeboden om connectie problemen in Google Chrome op te lossen, zoals bijvoorbeeld, controleren of er geen proxyserver wordt gebruikt, Google Chrome herstellen, de Windows Firewall uitschakelen, en Google Chrome her-installeren.

  Als het probleem zich blijft voordoen, dan kunt u onderstaande instructie volgen om te zien of hiermee debeveiligde verbinding tot stand brengen, time-out of andere connectie problemen in Chrome zijn opgelost.

  Beveiligde verbinding tot stand brengen oplossing voor Google Chrome

  Cryptographic Services (CryptSvc service) wijzigen naar een to Lokaal Account

  Klik op de Windows startknop met de rechtermuisknop, selecteer uit het start-menu Command-Prompt (Admin). Er verschijnt nu een MS-DOS venster geopend met Administrator rechten.

  opdrachtprompt

  In het MS-DOS prompt venster, typt u: services.msc. Services.msc is een management console voor Windows om de services die Windows gebruikt te beheren.

  opdrachtprompt services openen

  Zoek in het Services management console naar de service genaamd CryptSVC (Cryptographic Services). Klik op de CryptSvc service met de rechtermuisknop en selecteer Eigenschappen uit het menu. U kunt ook dubbelklikken op de Cryptographic Services om de Eigenschappen te openen.

  cryptographic services wijzigen

  Ga naar het tabblad Aanmelden van CryptSvc en verander de gebruiker van Network Service (onder Dit Account) naar Lokaal systeemaccount. Klik op Toepassen, daarna op OK, negeer enige melding die u krijgt van de service.

  cryptsvc lokaal systeemaccount wijzigen

  Herstart nu de computer en controleer of de foutmelding zoals beveiligde verbinding tot stand brengen, time-outs, of webpagina’s die niet volledig laden in Google Chrome is opgelost.

  Hardware versnelling uitschakelen in Google Chrome

  Google Chrome wordt standard uitgebreid met de optie om hardware acceleratie te ondersteunen. Op deze manier kan Google Chrome effectief gebruik maken van de computer hardware en waar nodig deze hardware gebruiken om webpagina’s sneller te laden.

  Hardware acceleratie in Google Chrome kan ook voor problemen zorgen als de CPU Hardware bijvoorbeeld erg sterk is en de rest van de hardware wat minder sterk is. Hierdoor kan Google Chrome onstabiel worden en dus vastlopen of pagina’s deels of helemaal niet laden.

  Schakel hardware acceleratie uit in Google Chrome en zie of hiermee de problemen die u ervaart in Google Chrome zijn opgelost.

  Open Google Chrome, in de navigatiebalk type: chrome://settings/ bovenaan in de zoek balk typt u: hardware.

  hardware versnelling uitschakelen google chrome

  Schakel nu de optie “hardwareversnelling gebruiken indien beschikbaar” en herstart Google Chrome. Controleer of de Beveiligde verbinding tot stand brengen, time out problemen met Google Chrome zijn opgelost.

  Google Chrome verbindingsproblemen oplossen met NetAdapter Repair

  NetAdapter Repair is een applicatie om netwerk connectie problemen die zich voordoen in Windows 7, Windows 8 of Windows 10 op te lossen.

  We weten dat meerdere gebruikers connectie problemen met Google Chrome opgelost hebben met NetAdapter Repair. Als U NetAdapter Repair inzet zoals beschreven in dit hoofdstuk dan zal Netadapter geen verdere problemen met uw connectie veroorzaken.

  Het is dus aan te raden om netadapter niet zomaar in te zetten om connectie problemen op te lossen. Enige technische kennis is voor het op eigen gebruik van NetAdapter is vereist.

  Download NetAdapter Repair

  Open NetAdapter Repair en klik op Advanced Repair. Er verschijnt nu een melding met daarin de instellingen die worden hersteld.

  netadapter repair

  WinSock/TCP IP Repair
  Clear all Proxy/VPN Settings
  Windows Firewall Repair

  U dient de computer te herstarten na het gebruik van Advanced Repair in NetAdapter Repair. Houdt hier rekening mee.

  Controleer of na de herstart van de computer de connectie problemen zoals beveiligde verbinding tot stand brengen, time-outs etc. zijn opgelost in Google Chrome.

  Hopelijk zijn de problemen opgelost! Een reacties mag U plaatsen onderaan deze instructie.

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!

  Indien u hulp nodig heeft met uw computer of ander apparaat, dan probeer ik u te helpen. Ik wil u verzoeken het computer probleem zo duidelijk mogelijk te omschrijven. U kunt hiervoor het commentaar veld hieronder gebruiken. Ik reageer z.s.m. op uw hulpvraag.
  * De hulp die ik aanbied is gratis, maar zonder garanties.

  Een bedankje mag ook! 👍🏼

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Erik Lagendijk
  Erik Lagendijk
  1 jaar geleden

  Ik heb zeer veel last van een foutmelding INET_E_RESOURCE_NOT_FOUND die volgt nadat ik de mededeling “‘Deze pagina is niet bereikbaar” heb gekregen. Het is om gek van te worden. Wat te doen?
  Erik Lagendijk

  Jan Winters
  Jan Winters
  4 dagen geleden

  waarom kan ik met mijn E-reader geen beveiligde verbinding maken

  Jan Winters
  Jan Winters
  4 dagen geleden

  het is een SONY PRS-T2

  Recente artikelen

  Website blokkeren in Firefox browser? Dit is hoe!

  Het is internet is vol van ongewenste websites, in sommige gevallen wilt u in de Firefox browser websites kunnen blokkeren. Bijvoorbeeld voor kinderen, werknemers...

  Steam opent niet? 7 tips om het probleem op te lossen

  Steam is een van de grootste online game platform op dit moment. Steam is gestart bij Valve in 2003 en is verantwoordelijk voor meer...

  Standaard mail app wijzigen op iPhone of iPad

  Sinds de komst van iOS 14 en iPadOS 14 kunt u de standaard Mail app op een iPhone of iPad wijzigen. Het is dus...

  Standaard web browser wijzigen op iPhone of iPad

  Sinds de komst van iOS 14 en iPadOS 14 kunt u de standaard web browser Safari op een iPhone of iPad wijzigen. Het is...
  6
  0
  Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
  ()
  x