More
  Startpagina Handige tips Google Chrome Google Chrome opties die u nog niet kent! Of wel.

  Google Chrome opties die u nog niet kent! Of wel.

  Wist u dat Google Chrome een hele hoop handige en leuke opties bevat? U bent op onze pagina beland omdat u nieuwsgierig bent naar welke opties dat dan wel niet zijn. Hieronder een opsomming van de opties die mogelijk nog niet kende van Google Chrome.

  Google Chrome als mediaspeler

  Google Chrome is een mediaspeler. Sleep een afbeelding of videobestand naar een nieuw tabblad om het afspelen te starten.

  Als u op een groter scherm wilt kijken, kunt u uw video naar het grote scherm zetten door naar het Chrome-instellingenmenu te gaan en vervolgens op Cast te tikken. U verzend dan de inhoud van uw tabblad naar een Chromecast. Die Chromecast heeft u dan wel nodig.

  Google Chrome T-Rex spel

  Google heeft een verslavende kleine game geprogrammeerd in een van de meest vervelende schermen op Chrome.
  Wanneer Chrome je waarschuwt dat het niet kan verbinden met internet, drukt u gewoon op de spatiebalk om een eindeloos t-rex spel te starten.

  Tik nogmaals op de spatiebalk om de sprintende dinosaurus over de obstakels te laten springen. Succes met de high score 😉

  Per ongeluk tabbladen gesloten in Chrome?

  Per ongeluk een Chrome-tab gesloten die u nog steeds wenste gebruiken? Geen probleem.

  Ga gewoon naar “Bestand > Open gesloten tabblad opnieuw” om het terug te brengen. Op een Mac onder “Archief > Open gesloten tabblad opnieuw”.

  Een e-mail aanmaken vanuit de adresblak in Google Chrome

  Google Chrome is een handige multi-app applicatie.

  Typ mailto: gevolgd door het e-mailadres van uw ontvanger in de adresbalk. Selecteer Enter, chrome start uw standaard mailclient, met de ontvanger al vooraf ingevuld.

  Snel uw cookies, browsergeschiedenis en applicatiedata wissen in Google Chrome

  Type: chrome://settings/clearBrowserData in de adres balk, hierna kunt u snel de geschiedenis wissen uit Google Chrome.

  Ga incognito style in Chrome

  U wilt het internet bezoeken zonder dat webpagina’s u volgen en u informatie verspreid over het internet. Google Chrome biedt een incognito optie.

  Ga naar bestand > Nieuw incognito venster om het internet anoniem te bezoeken. Let wel, dit is geen proxy of VPN optie. Uw ip-adres is nog wel in te zien voor website beheerders.

  Zoek u Android telefoon

  Wist u dat Google Chrome snel u Android telefoon kan zoeken? Type in de adres balk : Find My Phone en Chrome opent een pagina om uw Android telefoon te zoeken. U dient wel in zowel Chrome als op uw telefoon met hetzelfde Google Account te zijn ingelogd.

  Google Chrome is saai, nieuw thema?

  Type in de adres balk: https://chrome.google.com/webstore?hl=nl&category=theme

  U heeft nu keuze uit een tal van nieuwe Google Chrome thema’s om Google Chrome net wat aantrekkelijker te maken!

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hans M. Roeper
  Hans M. Roeper
  2 jaren geleden

  Goedendag, Ik heb een probleempje met Chrome. Kunt u me verder helpen? Het volgende is het geval. Ik krijg een link van mijn bank naar een speciale pagina, hun winkeltje. Ik gebruik Chrome, het tabblad met GMail staat open. En als ik de link in het mailtje aanklik opent het winkeltje in een nieuw tabblad. Tot zover niets aan de hand. Ik maak een snelkoppeling op mijn bureaublad. Als ik die aanklik…. opent er een browservenster zonder tabbladen, adresbalk, bladwijzers, enz. Dat is al eens eerder met een link gebeurd, ik weet alleen niet meer welke dat was. Maar ik… Lees verder »

  Recente artikelen

  De 11 beste Microsoft Edge experimentele instellingen (Tweaks)

  Microsoft Edge is gebaseerd op het Chromium Project, dit biedt evenals Google Chrome tot het aanpassen van instellingen in de browser. Er zijn nogal...

  Dit is hoe U een Windows Defender Offline scan uitvoert

  Windows Defender Offline scan uitvoeren. Waarom een offline scan? Een offline scan met Windows Defender Antivirus voert u uit als u te maken heeft...

  Windows Firewall herstellen (Windows Firewall reset) uitvoeren

  Windows Firewall is een handige ingebouwde firewall voor Windows sinds de introductie van de Windows Firewall in Windows XP Service pack 2. U kunt via...

  Malwarebytes Windows Firewall Control – Maak de Firewall beter

  Windows Firewall Control is een krachtig hulpmiddel dat de functionaliteit van Windows Firewall uitbreidt en nieuwe extra functies biedt die Windows Firewall beter maakt. Windows...
  2
  0
  Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
  ()
  x