Prullenbak pictogram op het bureaublad plaatsen in Windows 11

Meest gelezen tips
Stefan
Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.
Help ook andere mensen

Deel deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken om dit artikel te delen.

Het ontbrekende pictogram Prullenbak op het Bureaublad herstellen in Windows 11? De prullenbak maakt deel uit van de speciale pictogrammen die vroeger in vorige versies van Windows automatisch aan het bureaublad van elke gebruiker werden toegevoegd.

In Windows 11 staat alleen het pictogram Prullenbak standaard niet automatisch op het bureaublad. Als u het pictogram Prullenbak mist op uw bureaublad in Windows 11, laten de onderstaande stappen u zien hoe u dit kunt herstellen.

Er kunnen ook andere redenen zijn waarom het prullenbak pictogram niet op uw bureaublad staat. Als u uw bureaublad zo instelt dat alle pictogrammen worden verborgen, worden alle pictogrammen, inclusief de prullenbak, verborgen. Zorg ervoor dat op uw bureaublad pictogrammen worden weergegeven voordat u de onderstaande stappen uitvoert.

Prullenbak pictogram op het bureaublad plaatsen in Windows 11

Klik met de rechtermuisknop op de startknop. Klik op Instellingen in het menu. Klik links op Persoonlijke instellingen. Klik daarna op Thema’s en klik onderaan nogmaals op “Instellingen voor bureaubladpictogrammen”.

In de bureaubladpictogram instellingen schakel “Prullenbak” in en klik op OK. U ziet direct dat de prullenbak wordt weergeven op het bureaublad.

Prullenbak weergeven op bureaublad in Windows 11

Lees meer:

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina middels het commentaar veld of de reacties doorlezen.

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.
Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw computer vraag, meestal sneller.

Een bedankje mag ook! šŸ™‚
2 REACTIES
  1. Met het pictogram van prullenbak op uw bureaublad kun je de inhoud raadplegen van uw prullenbak. Maar kun je ook mappen of bestanden slepen (dus verplaatsen) naar het pictogram van prullenbak op uw bueraublad?

    • Hallo, ja dat kan. U kunt een bestand/map/snelkoppeling met de muis slepen naar het prullenbak pictogram. Het bestand wordt daarna naar de prullenbak verplaatst.
      Groet, Stefan

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook deze PC Tips

Laatste tips
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ā†“ Ik help u graag!