Bladwijzerbalk weergeven of verbergen in Google Chrome

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook of Twitter en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Een bladwijzerbalk is een werkbalk die zich boven in het venster van elke internetbrowser bevindt, zo ook in Google Chrome. In de bladwijzerbalk kunt u uw favoriete bladwijzers vastzetten, zodat u er sneller bij kunt.

Als u Google Chrome heeft geïnstalleerd dan is het u waarschijnlijk opgevallen dat de bladwijzerbalk niet zichtbaar is. Google heeft deze balk verborgen om Chrome een minimaal uiterlijk te geven. Onderdelen die in eerste instantie niet worden gebruikt zijn niet zichtbaar.

Mocht u de bladwijzerbalk nodig hebben om sneller te kunnen werken met Google Chrome dan kunt u de bladwijzerbalk snel weergeven. Dit is hoe het werkt.

Bladwijzerbalk in Google Chrome

Bladwijzerbalk weergeven

Open de Google Chrome browser. Klik rechtsbovenin op de drie verticale puntjes. Dit is het Google Chrome menu. Klik op Bladwijzer en klik daarna op Bookmarkbalk tonen.

U kunt ook op CTRL + SHIFT + B drukken op uw toetsenbord terwijl Google Chrome is geopend. Op deze manier kunt u de bookmarkbalk tonen in Chrome via een snelkoppeling.

Bookmarkbalk tonen in Google Chrome

Bladwijzerbalk verbergen

Open de Google Chrome browser. Klik rechtsbovenin op de drie verticale puntjes. Klik op Bladwijzer en klik daarna nogmaals op Bookmarkbalk tonen.

U kunt ook op CTRL + SHIFT + B drukken op uw toetsenbord terwijl Google Chrome is geopend. Op deze manier kunt u de bookmarkbalk verbergen in Chrome via een snelkoppeling.

Bookmarkbalk verbergen in Google Chrome

Mochten er problemen zijn met Google Chrome, dan kunt u Google Chrome resetten.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Deel deze PC tip via Sociale media en help ook andere mensen. Help mee en deel computerkennis via de onderstaande sociale media knoppen.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook :-)

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties. Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw vraag, meestal sneller.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Aanbevolen PC Tips

Laatste tips

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓