Populaire tips
PC tips
Stefan

PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.
Donatie

Geholpen?

Wilt u deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media delen? U helpt hiermee andere mensen maar ook mijn website.
Druk op ctrl + d om deze pagina op te slaan in uw favorieten.

De 4 beste extensie voor online korting, deals en kortingscodes

Als u iemand bent die regelmatig online winkelt, dan kan het handig zijn om altijd op de hoogte te blijven van de laatste kortingscode en online deals.

Voor de Google Chrome browser zijn verschillende extensies beschikbaar die u kunnen helpen bij het zoeken naar kortingscodes op verschillende websites. Deze extensies kunt u overigens ook in de Microsoft Edge browser installeren.

In dit artikel heb ik een lijst samengesteld van de meest gebruikte extensies die u attenderen op nieuwe kortingscodes en online deals.

De 4 beste extensie voor online korting, deals en kortingscodes

Honey extensie voor kortingscodes

Honey is een populaire browserextensie die ontworpen is om u te helpen geld te besparen tijdens het online winkelen. Het werkt door automatisch kortingscodes te zoeken en toe te passen bij het afrekenen, en biedt ook andere functies om uw winkelervaring te verbeteren.

Automatische Kortingscodes

Wanneer u bij het afrekenen op een deelnemende website komt, zoekt Honey automatisch naar beschikbare kortingscodes en past deze toe om u de beste deal te geven.

Prijsvergelijking

Honey biedt een prijsvergelijkingsfunctie die prijzen van verschillende verkopers laat zien, zodat u kunt zien of het product dat u bekijkt ergens anders goedkoper is.

Prijsverloop

Voor bepaalde websites, zoals Amazon, toont Honey de prijsgeschiedenis van een product, zodat u kunt zien of de huidige prijs hoog of laag is in vergelijking met eerdere prijzen.

Droplist

U kunt producten toevoegen aan uw Droplist, en Honey zal u waarschuwen wanneer de prijs van die producten daalt.

Honey Gold

Dit is een beloningsprogramma waarbij u punten (Gold) kunt verdienen bij het winkelen bij deelnemende winkels. Deze punten kunnen later worden ingewisseld voor cadeaubonnen.

Download Honey browser extensie

Honey kortingscodes

Rakuten kortingscode browser extensie

Rakuten, voorheen bekend als Ebates, is een cashback- en winkelbeloningsprogramma dat een browserextensie biedt om u te helpen geld te besparen en beloningen te verdienen tijdens het online winkelen. Het werkt door u een percentage van uw aankoop terug te geven in de vorm van cashback wanneer u winkelt bij deelnemende online retailers.

Cashback (geld terug)

Het belangrijkste kenmerk van Rakuten is het aanbieden van cashback bij aankopen bij duizenden deelnemende online winkels. Het cashbackpercentage varieert per winkel.

Automatische kortingscodes

Tijdens het afrekenen zoekt Rakuten automatisch naar beschikbare kortingscodes en past deze toe om u extra te besparen.

Prijsvergelijking

De extensie kan prijzen vergelijken en u laten zien of het product dat u bekijkt ergens anders goedkoper is.

Hot Deals

Rakuten toont speciale aanbiedingen en kortingen die beschikbaar zijn bij verschillende retailers.

In-Store Cashback

Voor sommige fysieke winkels biedt Rakuten de mogelijkheid om cashback te verdienen bij in-store aankopen.

Download Rakuten browser extensie

Rakuten

Klarna – geld besparen extensie

De Klarna-extensie, vaak aangeduid als de Klarna Shopping Assistant, is een browserextensie die helpt bij het vinden van kortingscodes en het beheren van betalingen tijdens het online winkelen. Het is ontworpen om het winkelproces te vereenvoudigen en gebruikers geld te besparen door kortingscode te delen.

Automatische Kortingscodes

De extensie zoekt automatisch naar beschikbare kortingscodes bij het afrekenen en past deze toe om u de beste deal te geven.

Prijsvergelijking

Klarna kan prijzen van verschillende verkopers vergelijken en u laten zien of het product dat u bekijkt ergens anders goedkoper is.

Betaalopties

De extensie biedt toegang tot Klarna’s betaalopties, waaronder de mogelijkheid om later te betalen of aankopen in termijnen te betalen.

Wenslijst

U kunt producten toevoegen aan een wenslijst en meldingen ontvangen over prijsdalingen of speciale aanbiedingen.

Download Karna browser extensie

Klarna

Promojagers browser extensie

Promojagers is een Belgische website die zich richt op het delen van promoties, kortingen, en goede deals. De website heeft een gemeenschap van zogenaamde ‘promojagers’ die actief op zoek gaan naar de beste aanbiedingen en deze delen met anderen.

Automatische Kortingscodes

De extensie zoekt automatisch naar beschikbare kortingscodes bij het afrekenen en past deze toe om u de beste deal te geven.

Mogelijkheid voor gebruikers om gemakkelijk interessante aanbiedingen te delen met de PromoJagers gemeenschap door deze te melden bij hun meldpunt. Mogelijk wordt de aanbieding dan opgenomen in de extensie.

Download Promojagers browser extensie

Promojagers

Er zijn er nog veel meer, maar ik heb een selectie gemaakt van de – in mijn ogen – veiligste extensies om te gebruiken. Veel van deze extensies maken gebruik van affiliate links, dit zijn hyperlinks die voor deze bedrijven of personen geld opleveren als u een product online koopt. Deze extensies heb ik geprobeerd te vermijden.

Lees ook: Kortingscodes en winkelen met Microsoft Edge om geld te besparen.

Ik hoop u hiermee geïnformeerd te hebben. Bedankt voor het lezen!

Help mee en deel dit artikel met andere mensen.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem.
↓ U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina via het commentaar veld. ↓
Ik reageer direct op uw vraag.

Een bedankje mag ook

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Kom nog eens terug. Elke dag nieuwe PC Tips
Nieuwe tips
Nieuwsbrief
nieuwsbrief

Blijf elke twee weken op de hoogte van de laatste PC Tips via mijn nieuwsbrief.
Klik hier om u aan te melden.

Vraag en antwoord
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓ Ik help u graag!