De 4 beste extensie voor online korting, deals en kortingscodes

Stefan
De 4 beste extensie voor online korting, deals en kortingscodes

Als u iemand bent die regelmatig online winkelt, dan kan het handig zijn om altijd op de hoogte te blijven van de laatste kortingscode en online deals.

Voor de Google Chrome browser zijn verschillende extensies beschikbaar die u kunnen helpen bij het zoeken naar kortingscodes op verschillende websites. Deze extensies kunt u overigens ook in de Microsoft Edge browser installeren.

In dit artikel heb ik een lijst samengesteld van de meest gebruikte extensies die u attenderen op nieuwe kortingscodes en online deals.

De 4 beste extensie voor online korting, deals en kortingscodes

Honey extensie voor kortingscodes

Honey is een populaire browserextensie die ontworpen is om u te helpen geld te besparen tijdens het online winkelen. Het werkt door automatisch kortingscodes te zoeken en toe te passen bij het afrekenen, en biedt ook andere functies om uw winkelervaring te verbeteren.

Automatische Kortingscodes

Wanneer u bij het afrekenen op een deelnemende website komt, zoekt Honey automatisch naar beschikbare kortingscodes en past deze toe om u de beste deal te geven.

Prijsvergelijking

Honey biedt een prijsvergelijkingsfunctie die prijzen van verschillende verkopers laat zien, zodat u kunt zien of het product dat u bekijkt ergens anders goedkoper is.

Prijsverloop

Voor bepaalde websites, zoals Amazon, toont Honey de prijsgeschiedenis van een product, zodat u kunt zien of de huidige prijs hoog of laag is in vergelijking met eerdere prijzen.

Droplist

U kunt producten toevoegen aan uw Droplist, en Honey zal u waarschuwen wanneer de prijs van die producten daalt.

Honey Gold

Dit is een beloningsprogramma waarbij u punten (Gold) kunt verdienen bij het winkelen bij deelnemende winkels. Deze punten kunnen later worden ingewisseld voor cadeaubonnen.

Lees ook
Geoptimaliseerde beveiliging inschakelen in Google Chrome

Download Honey browser extensie

Honey kortingscodes

Rakuten kortingscode browser extensie

Rakuten, voorheen bekend als Ebates, is een cashback- en winkelbeloningsprogramma dat een browserextensie biedt om u te helpen geld te besparen en beloningen te verdienen tijdens het online winkelen. Het werkt door u een percentage van uw aankoop terug te geven in de vorm van cashback wanneer u winkelt bij deelnemende online retailers.

Cashback (geld terug)

Het belangrijkste kenmerk van Rakuten is het aanbieden van cashback bij aankopen bij duizenden deelnemende online winkels. Het cashbackpercentage varieert per winkel.

Automatische kortingscodes

Tijdens het afrekenen zoekt Rakuten automatisch naar beschikbare kortingscodes en past deze toe om u extra te besparen.

Prijsvergelijking

De extensie kan prijzen vergelijken en u laten zien of het product dat u bekijkt ergens anders goedkoper is.

Hot Deals

Rakuten toont speciale aanbiedingen en kortingen die beschikbaar zijn bij verschillende retailers.

In-Store Cashback

Voor sommige fysieke winkels biedt Rakuten de mogelijkheid om cashback te verdienen bij in-store aankopen.

Download Rakuten browser extensie

Rakuten

Klarna – geld besparen extensie

De Klarna-extensie, vaak aangeduid als de Klarna Shopping Assistant, is een browserextensie die helpt bij het vinden van kortingscodes en het beheren van betalingen tijdens het online winkelen. Het is ontworpen om het winkelproces te vereenvoudigen en gebruikers geld te besparen door kortingscode te delen.

Automatische Kortingscodes

De extensie zoekt automatisch naar beschikbare kortingscodes bij het afrekenen en past deze toe om u de beste deal te geven.

Prijsvergelijking

Klarna kan prijzen van verschillende verkopers vergelijken en u laten zien of het product dat u bekijkt ergens anders goedkoper is.

Betaalopties

De extensie biedt toegang tot Klarna’s betaalopties, waaronder de mogelijkheid om later te betalen of aankopen in termijnen te betalen.

Lees ook
Google Chrome snelkoppeling op het bureaublad plaatsen

Wenslijst

U kunt producten toevoegen aan een wenslijst en meldingen ontvangen over prijsdalingen of speciale aanbiedingen.

Download Karna browser extensie

Klarna

Promojagers browser extensie

Promojagers is een Belgische website die zich richt op het delen van promoties, kortingen, en goede deals. De website heeft een gemeenschap van zogenaamde ‘promojagers’ die actief op zoek gaan naar de beste aanbiedingen en deze delen met anderen.

Automatische Kortingscodes

De extensie zoekt automatisch naar beschikbare kortingscodes bij het afrekenen en past deze toe om u de beste deal te geven.

Mogelijkheid voor gebruikers om gemakkelijk interessante aanbiedingen te delen met de PromoJagers gemeenschap door deze te melden bij hun meldpunt. Mogelijk wordt de aanbieding dan opgenomen in de extensie.

Download Promojagers browser extensie

Promojagers

Er zijn er nog veel meer, maar ik heb een selectie gemaakt van de – in mijn ogen – veiligste extensies om te gebruiken. Veel van deze extensies maken gebruik van affiliate links, dit zijn hyperlinks die voor deze bedrijven of personen geld opleveren als u een product online koopt. Deze extensies heb ik geprobeerd te vermijden.

Lees ook: Kortingscodes en winkelen met Microsoft Edge om geld te besparen.

Ik hoop u hiermee geïnformeerd te hebben. Bedankt voor het lezen!

Blijf op de hoogte
Ontvang elke twee weken een samenvatting van onze nieuwste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.

Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *