Populaire tips
PC tips
Stefan

PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.
Donatie

Geholpen?

Wilt u deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media delen? U helpt hiermee andere mensen maar ook mijn website.
Druk op ctrl + d om deze pagina op te slaan in uw favorieten.

Snelkoppelingen op Google Chrome tabblad verbergen

Als u Google Chrome opent, en een nieuw tabblad heeft ingesteld als startpagina. Dan ziet u dat er standaard acht verschillende snelkoppelingen worden weergegeven onder de zoekbalk.

De snelkoppelingen op het nieuwe tabblad in Google Chrome zijn een reeks van acht snelkoppelingen die verwijzen naar uw browser historie. Als u Google Chrome vaak gebruikt, dan worden de laatste websites getoond als snelkoppelingen op dit tabblad.

Snelkoppelingen op nieuw tabblad in Google chrome

Deze snelkoppelingen kunnen worden aangepast, zodat deze naar wens kunnen worden toegevoegd of verwijderd. Deze functie is vooral handig als u vaak specifieke websites bezoekt en deze snel en gemakkelijk wilt openen. Dit doet u door op “Snelle link toevoegen” te klikken.

Naast de snelkoppelingen toont het nieuwe tabblad van Google Chrome ook een zoekbalk, recente bladwijzers en voorgestelde artikelen op basis van uw browsegeschiedenis en interesses. Het nieuwe tabblad is ontworpen om gebruikers te helpen efficiënter door het web te navigeren en hun favoriete websites en inhoud met minimale inspanning te openen.

Snelkoppelingen op Google Chrome tabblad verbergen

U kunt de snelkoppelingen die op het nieuw tabblad worden weergegeven verbergen door Google Chrome instellingen aan te passen.

Klik hiervoor rechtsonderin op de knop “Chrome aanpassen” op het nieuw tabblad. U opent een nieuw tabblad door op de toetsencombinatie CTRL + T te drukken.

Chrome aanpassen

U kunt de snelkoppelingen verbergen door de optie “Snelkoppelingen verbergen” in te schakelen. Klik vervolgens op de knop “Klaar” en alle snelkoppelingen die eerder werden weergegeven op het nieuwe tabblad zijn verwijderd.

Snelkoppelingen verbergen

Eventueel heeft u nog twee andere opties. De standaard optie “Mijn snelkoppelingen”. Geeft alle snelkoppelingen weer die u heeft aangemaakt. U kunt deze zelf beheren.

Als u de optie “Meest bezochte sites” inschakelt, dan worden de snelkoppelingen op het nieuwe tabblad van Google Chrome vervangen door de meeste bezochte websites. Google Chrome stelt dan op basis van uw browsegeschiedenis de meeste bezochte websites voor als snelkoppelingen.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Lees ook: Laat Google Chrome altijd uw laatst geopend tabbladen openen.

Help mee en deel dit artikel met andere mensen.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem.
↓ U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina via het commentaar veld. ↓
Ik reageer direct op uw vraag.

Een bedankje mag ook! 🙂

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Kom nog eens terug. Elke dag nieuwe PC Tips
Nieuwste tips
Nieuwsbrief
nieuwsbrief

Blijf elke twee weken op de hoogte van de nieuwste PC Tips via mijn nieuwsbrief.
Klik hier om aan te melden.

Lees alle reacties
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓ Ik help u graag!