More
  Startpagina Handige tips Microsoft Support virus melding verwijderen - PC-Tips.INFO

  Microsoft Support virus melding verwijderen – PC-Tips.INFO

  Microsoft Support pop-ups verschijnen als uw PC geïnfecteerd is met een adware applicatie. Er komt een melding vanuit uw browser dat uw apparaat, is geïnfecteerd met een virus en u een telefoon nummer dient te bellen om het probleem op te lossen. Deze websites doen zich vaak voor als Microsoft, en de oplichters achter deze nep websites doen zich ook voor als Microsoft. Er bestaan teveel domein namen en telefoon nummers om op te noemen. De criminelen registreren vaak binnen 24 uur weer een nieuw domein om hun Microsoft Support nep virus meldingen weer te geven. 

  De support.microsoft.com nep melding kan zich uiten met verschillende meldingen, dat uw computer is geïnfecteerd met een virus of dat uw persoonlijke gegevens in gevaar zijn. Er zijn zelfs meldingen bekend waarin men zich voordoet als de politie. De “Your computer has been locked” is de meest bekende nep melding.

  De Microsoft Support popup kan zich uiten in de Google Chrome, Firefox en Internet Explorer. Het is maar net welke browser standaard staat ingesteld bij de gebruiker. Het probleem met adware is ook dat het niet alleen komt, er is vaak nog veel meer malware aanwezig op de computer. Deze malware is handmatig amper te verwijderen, malware is er namelijk op uit om niet gedetecteerd te worden en zal zich ook daarom niet zomaar laten verwijderen door het afsluiten van een exe bestand bijvoorbeeld. Hiervoor is er speciale software beschikbaar om de Microsoft Support popup en de bijbehorende malware te verwijderen uit uw browser en computer.

  Microsoft Support pop-up verwijderen – PC-Tips.info

  microsoft support virus verwijderen

  Om de Microsoft Support popup “virus” te verwijderen gebruiken we het gratis programma Malwarebytes. U heeft 14 dagen volledige functionaliteit om Malwarebytes te testen, u hoeft het dus niet meteen te kopen.

  Download Malwarebytes (directe download)

  Klik op Ja om Malwarebytes toe te staan wijzigingen aan uw systeem toe te brengen. In Windows 7 krijgt u deze melding niet, alleen Windows 10.

  Selecteer uw taal, en klik op OK

  Klik op Akkoord en installeren van Malwarebytes

  Malwarebytes is bezig met installeren, dit duurt 1 minuut of minder.

  Klik op Voltooien om door te gaan met Malwarebytes

  Malwarebytes is nu gestart en gaat automatisch controleren op de laatste virus updates, klik op Scan nu om de virus scan te starten.

  Malwarebytes is nu de computer aan het controleren op allerlei vormen van malware, adware, virussen, trojans en spyware en ransomware.

  Na het scannen klikt u door op Selectie in quarantaine plaatsen.

  Malwarebytes heeft nu de gevonden malware in quarantaine geplaatst en de malware of virussen vormen geen bedreiging meer voor uw PC.
  Probleem opgelost? Laat het andere weten. Probleem niet opgelost? Laat het ons weten!

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!

  1 REACTIE

  1. Fantastisch!
   Ben van die vervelende pop-ups af!
   Zie onderstaande uitkomst, 10 bedreigingen verwijderd!

   Malwarebytes
   http://www.malwarebytes.com

   -Logboekdetails-
   Scandatum: 09-06-19
   Scantijd: 21:08
   Logbestand: fe0169be-8ae9-11e9-847d-00ff0a37e2e3.json

   -Software-informatie-
   Versie: 3.7.1.2839
   Versie componenten: 1.0.538
   Update pakketversie: 1.0.10968
   Licentie: Proef

   -Systeeminformatie-
   Besturingssysteem: Windows 10

   -Scansamenvatting-
   Scantype: Bedreigingsscan
   Scan geactiveerd door: Handmatig
   Resultaat: Voltooid
   Objecten gescand: 344298
   Dreigingen herkend: 10
   Dreigingen in quarantaine: 10
   Verstreken tijd: 3 min, 23 sec

   PUP.Optional.OneSafePCCleaner, C:\PROGRAMDATA\ONESAFE PC CLEANER, In quarantaine

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Meest gelezen artikelen

  Bescherm uw computer in openbare WiFi netwerken

  Er zijn maar weinig plekken meer waar geen gratis wifi of bedraad internet meer beschikbaar is. Iedereen wil ten slotte ten alle tijden met...

  Dit is hoe u Windows update bestanden kunt verwijderen

  Als u problemen ondervind met Windows update zijn er verschillende manieren om dit op te lossen. Een van de oplossingen om Windows update problemen...

  Opstart programma’s uitschakelen in Windows 10, dit is hoe!

  Windows 10 start vrij snel als het nieuw is geïnstalleerd, maar naarmate je meer apps installeert kan het opstarten van Windows in de loop...

  Bluetooth problemen in Mac OS X oplossen

  Dit is een tip voortgekomen uit eigen frustratie. Na het aanschaffen van een nieuwe toetsenbord voor mijn Mac kwam ik met bluetooth in de...