Microsoft Support virus melding verwijderen – PC-Tips.INFO


Microsoft Support pop-ups verschijnen als uw PC geïnfecteerd is met een adware applicatie. Er komt een melding vanuit uw browser dat uw apparaat, is geïnfecteerd met een virus en u een telefoon nummer dient te bellen om het probleem op te lossen. Deze websites doen zich vaak voor als Microsoft, en de oplichters achter deze nep websites doen zich ook voor als Microsoft. Er bestaan teveel domein namen en telefoon nummers om op te noemen. De criminelen registreren vaak binnen 24 uur weer een nieuw domein om hun Microsoft Support nep virus meldingen weer te geven. 

De support.microsoft.com nep melding kan zich uiten met verschillende meldingen, dat uw computer is geïnfecteerd met een virus of dat uw persoonlijke gegevens in gevaar zijn. Er zijn zelfs meldingen bekend waarin men zich voordoet als de politie. De “Your computer has been locked” is de meest bekende nep melding.

De Microsoft Support popup kan zich uiten in de Google Chrome, Firefox en Internet Explorer. Het is maar net welke browser standaard staat ingesteld bij de gebruiker. Het probleem met adware is ook dat het niet alleen komt, er is vaak nog veel meer malware aanwezig op de computer. Deze malware is handmatig amper te verwijderen, malware is er namelijk op uit om niet gedetecteerd te worden en zal zich ook daarom niet zomaar laten verwijderen door het afsluiten van een exe bestand bijvoorbeeld. Hiervoor is er speciale software beschikbaar om de Microsoft Support popup en de bijbehorende malware te verwijderen uit uw browser en computer.

Microsoft Support pop-up verwijderen – PC-Tips.info

microsoft support virus verwijderen

Om de Microsoft Support popup “virus” te verwijderen gebruiken we het gratis programma Malwarebytes. U heeft 14 dagen volledige functionaliteit om Malwarebytes te testen, u hoeft het dus niet meteen te kopen.

Download Malwarebytes (directe download)

Klik op Ja om Malwarebytes toe te staan wijzigingen aan uw systeem toe te brengen. In Windows 7 krijgt u deze melding niet, alleen Windows 10.
Selecteer uw taal, en klik op OK

Klik op Akkoord en installeren van Malwarebytes

Malwarebytes is bezig met installeren, dit duurt 1 minuut of minder.

Klik op Voltooien om door te gaan met Malwarebytes

Malwarebytes is nu gestart en gaat automatisch controleren op de laatste virus updates, klik op Scan nu om de virus scan te starten.

Malwarebytes is nu de computer aan het controleren op allerlei vormen van malware, adware, virussen, trojans en spyware en ransomware.

Na het scannen klikt u door op Selectie in quarantaine plaatsen.

Malwarebytes heeft nu de gevonden malware in quarantaine geplaatst en de malware of virussen vormen geen bedreiging meer voor uw PC.
Probleem opgelost? Laat het andere weten. Probleem niet opgelost? Laat het ons weten!

Heeft u een vraag? Stel uw vraag in ons nieuwe forum!
Ik doe mijn best u verder te helpen.

Ga naar ons forum.

Geef uw mening over dit artikel: 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (4 stemmen, gemiddelde: 4,75 van de 5)
Loading...

5 sterren is maximaal, 1 ster is minimaal. Bedankt voor uw stem!
p.s. stemmen is gratis en het helpt andere mensen. Heeft u een advies of vraag, dan kunt u het commentaar veld gebruiken.

Gerelateerde berichten

Auteur

One Response

  1. Maurits
    juni 9, 2019

Plaats een reactie