Apps automatisch hervatten in Windows na inloggen

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook of Twitter en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Als u in Windows bezig bent en u dient te herstarten dan worden applicaties niet automatisch hervat. Dit kan vervelend zijn als u net aan een belangrijk document bezig bent of net aan het lezen was op uw favoriete internet website.

In Windows is het mogelijk om na het herstarten apps die actief waren automatisch opnieuw op te starten. Windows opent dan de applicatie die u actief had voordat een herstart in Windows werd uitgevoerd.

Apps automatisch hervatten in Windows

Om apps automatisch terug te openen na het herstarten van Windows begint u met het openen van de Windows instellingen. Klik met de muis op de Windows start knop. In het linker menu klik op Instellingen.

windows instellingen openen

In de Windows instellingen klik op Accounts.

Windows instellingen accounts

Klik links in het menu op Aanmeldopties. In de aanmeldopties van Windows schakel de optie: Apps opnieuw opstarten in.

aanmeldopties apps opnieuw opstarten

De volgende keer als u nu opnieuw aanmeld in Windows worden apps opnieuw opgestart. Dit werkt overigens niet voor alle applicaties in Windows, alleen specifieke apps die ontworpen zijn om opstartbaar te zijn ondersteunen deze functionaliteit.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Beste antivirus 2021 volgens de consumentenbond: Bitdefender antivirus.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook :-)

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties. Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw vraag, meestal sneller.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Aanbevolen PC Tips

Laatste tips

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓