Download KB5034765 update voor Windows 11 22H2 of 23H2

Stefan
Download KB5034765 update voor Windows 11 22H2 of 23H2

Microsoft heeft weer een nieuwe update uitgebracht, de KB5034765 update voor Windows 11 versie 22H2 of 23H2. Deze cumulatieve update lost enkele problemen op binnen Windows 11.

Deze update brengt een uitgebreide reeks en verbeteringen om de stabiliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van Windows 11 te verbeteren. Belangrijke verbeteringen omvatten het aanpakken van trage aankondigingen van de Verteller met Natuurlijke Stemmen en het oplossen van problemen van explorer.exe bij het herstarten of afsluiten van een pc met een aangesloten accessoire. Bovendien verbetert de update de beveiliging van apparaat metadata downloads via HTTPS van Windows Metadata en Internet Services.

Er is aanzienlijke aandacht besteed aan het oplossen van een deadlock die ervoor zorgde dat de zoekfunctie van het Startmenu niet goed functioneerde voor sommige gebruikers. De update verhoogt ook de betrouwbaarheid van videogesprekken door zorgen over gespreksstabiliteit en -kwaliteit aan te pakken. Verder lost het problemen op met betrekking tot terugkerende vastlopers na het installeren van bepaalde printondersteunings apps.

Gebruiksvriendelijkheidsverbeteringen binnen de Galerij van de Windows Verkenner zijn opgelost, waardoor gebruikers tooltips zonder onderbreking kunnen sluiten, naast oplossingen voor Bluetooth verbindingsproblemen zoals geluidsverlies in Bluetooth Low Energy (LE) Audio-oordopjes tijdens muziekstreaming en audioproblemen tijdens bluetooth telefoongesprekken. Deze verbeteringen zijn ontworpen om de functionaliteit van Bluetooth-apparaten en de audio-ervaring te verbeteren.

Op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid pakt de update caching problemen met Windows Management Instrumentation (WMI), weergaveproblemen met specifieke lettertypeformaten zoals COLRv1, en initialisatieproblemen met Trusted Platform Modules (TPM) aan. Het introduceert ook wijzigingen in het bestand van de kwetsbare stuurprogrammablokkadelijst van de Windows Kernel en verbeteringen aan UEFI Secure Boot systemen om beveiligingsrisico’s te verminderen.

Lees ook
Windows schoon opstarten zonder apps? Dit is hoe!

De update bevat verder verschillende oplossingen gerelateerd aan Remote Desktop, Active Directory en smartcard-authenticatie, wat zorgt voor een betere compatibiliteit en verbeterde beveiliging over verschillende Windows-functies en -functionaliteiten. Over het algemeen heeft deze update als doel gebruikers een stabielere, veiligere en betrouwbaardere computerervaring te bieden door een breed scala aan problemen aan te pakken.

Download KB5034765 update voor Windows 11 22H2 of 23H2

Installeren kan via Instellingen > Windows update >  KB5034765 installeren.

Download KB5034765 update voor Windows 11

Mocht deze update bij u niet installeren, dan kunt u de KB5034765 update handmatig installeren. Dit doet u via de Windows Update Catalog.

https://catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB5034765

Zorg dat u de juist versie kiest, namelijk 22H2 of 23H2. Geen idee welke Windows versie u heeft, lees hier hoe u uw Windows versie opzoekt.

KB5034765 downloaden

Ik hoop u hiermee geïnformeerd te hebben. Bedankt voor het lezen!

Blijf op de hoogte
Ontvang elke twee weken een samenvatting van onze nieuwste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.

Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *