BeWidgets: 6 gratis widgets voor Windows 11

Stefan
BeWidgets: 6 gratis widgets voor Windows 11

In Windows 11 kunt u geen widgets toevoegen. Windows 11 bevat zelf al een widget in de taakbalk die vergelijkbaar is met het de nieuws en interesses widget bekend van Windows 10.

Om widgets op het bureaublad te plaatsen in Windows 11 dient u software van derden te installeren. Een van de gratis software die u kunt gebruiken om widgets weer te geven op het Windows 11 bureaublad is BeWidgets.

Deze gratis software kunt u downloaden uit de Microsoft Store en biedt 6 verschillende widgets die u daarna kunt aanpassen.

BeWidgets biedt de volgende widgets. De huidige tijd, de huidige datum, een slideshow van foto’s op uw computer, een snelkoppeling naar een bepaalde app, een financiële index en het actuele weer van een ingestelde locatie.

BeWidgets: 6 gratis widgets voor Windows 11

Om BeWidgets te downloaden opent u de volgende link. Daarna kunt u BeWidgets gratis downloaden en installeren vanuit de Microsoft Store.

Na installatie klikt u op de knop “New widget” om een nieuwe widget toe te voegen.

BeWidgets

Selecteer de widget die u wenst toe te voegen. U kunt de Time, Date, Photos, App shortcut, Finances en Weather widget toevoegen.

BeWidgets widgets toevoegen

Door op de customize knop te klikken kunt u iedere widget aanpassen naar wens. Afhankelijk van welke widget u heeft gekozen kunt u verschillende aanpassingen doen. Een aantal handige en algemene instellingen zijn onder andere “Always on top” en “Visibility”.

BeWidgets widgets aanpassen

Door nogmaals op de “new widget” knop te klikken kunt u meerdere widgets toevoegen. Als u op de “remove” knop klikt dan kunt u een widget verwijderen.

U kunt de widgets per stuk positioneren door erop te klikken en ze naar de gewenste locatie op het bureaublad te slepen.

Lees ook
Lege SSD of Harde Schijven weergeven of verbergen in Windows 11

Alle widgets van bewidgets voor windows 11

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Blijf op de hoogte
Ontvang elke twee weken een samenvatting van onze nieuwste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.

2 reacties
  1. Hi,

    I’m the creator of BeWidgets. Thank you for your great article! 🙂 I love reading articles about my application.

    Have a great day,
    Peter

Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *