Meet Now (Nu vergaderen) verwijderen uit Windows 10

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook of Twitter en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Om video conferenties te voeren heeft Microsoft in Oktober 2020 Nu vergaderen, ook wel Meet Now geïntroduceerd in de Onderdelen update 20H2. Nu vergaderen is een onderdeel van Skype en recentelijk dus ook een onderdeel van Windows 10.

Microsoft heeft het Meet Now pictogram toegevoegd aan de taakbalk van Windows 10. Daarmee heeft Microsoft het makkelijker gemaakt voor gebruikers van het Windows 10 besturingssysteem om vergaderingen te maken of om deel te nemen aan online vergaderingen.

nu vergaderen uitschakelen in windows 10

Echter, steeds meer mensen ergen zich klaarblijkelijk aan deze nieuwe Nu vergaderen – Meet Now toevoeging in Windows 10. In deze instructie leg ik u uit hoe u simpel en snel Nu vergaderen kunt verwijderen.

Nu vergaderen verwijderen

Om Nu vergaderen voor alle Windows 10 gebruikers te verbergen volgt u de onderstaande stappen of download het “Nu vergaderen” verwijder bestand onderaan deze instructie.

Klik met rechtermuisknop op de Windows start knop. Kies voor Uitvoeren. In het Uitvoeren venster type: regedit.

regedit

In de Windows Register Editor. Open de volgende mappen structuur aan de linker zijde:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\

nu vergaderen verwijderen windows 10

Klik met de rechtermuisknop in het rechterdeel van regedit en kies voor een nieuwe Dword (32-bit) waarde.

nieuwe dword waarde

Geef deze waarde de naam: HideSCAMeetNow en stel de waarde in op 1.

HideSCAMeetNow waarde om nu vergaderen uit te schakelen in windows 10

Sluit nu de Windows Register Editor en herstart de computer.

Indien u ooit Meet Now vergadering weer terug wilt weergeven wijzig dan bovenstaande “HideSCAMeetNow” waarde in 0.

Nu vergaderen verwijder bestand

U hoeft dit bestand niet te downloaden als u bovenstaande al heeft uitgevoerd. Echter, als u Nu vergaderen (Meet now) simpel en snel wilt uitschakelen of verwijderen kunt u dit doen middels onderstaand bestand. Ik heb dit bestand gemaakt voor de minder technische bezoekers.

Download het nu vergaderen verwijder bestand. Pak het ZIP bestand uit. Dubbelklik op nu vergaderen verwijderen – windows 10.reg bestand.

nu vergaderen verwijderen

Kies voor Ja om het bestand te importen in het Windows register. Herstart nu uw computer. Nu vergaderen is nu succesvol verwijderd.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen.

Deel deze PC tip via Sociale media en help ook andere mensen. Help mee en deel computerkennis via de onderstaande sociale media knoppen.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook :-)

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties. Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw vraag, meestal sneller.

4 REACTIES

  1. De “nu vergaderen” optie wordt NERGENS verwijderd, alle methoden zijn alleen het pictogram tonen of niet, van “simpel” tot ultra complex. Er wordt geen enkel uitvoerbaar bestand of script verwijderd, geen enkele koppeling verbroken, alleen het tonen van het pictogrammetje wordt behandelt. (net als in 99% van de tips elders op het internet)

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Aanbevolen PC Tips

Laatste tips

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓