OneDrive “Op deze dag” herinneringen uitschakelen

Stefan
OneDrive "Op deze dag" herinneringen uitschakelen

Als foto’s of video’s in OneDrive op zo’n manier zijn opgeslagen dat ze geordend zijn op datum, dan zal OneDrive u “Op deze dag” herinneringen sturen.

Op deze dag herinneringen zijn meldingen die foto’s en video’s tonen van dezelfde datum in de voorgaande jaren. Op deze manier kunt u nog eens terugkijken wat er eerder gebeurde. Deze functie is ontworpen om u een nostalgische blik op uw opgeslagen herinneringen te bieden.

Sommige mensen willen, vanuit privacy of andere redenen, deze meldingen niet meer ontvangen. U kunt de “Op deze dag” meldingen dan uitschakelen via de OneDrive instellingen. Dit is hoe het werkt.

OneDrive “Op deze dag” herinneringen uitschakelen

Klik op het OneDrive pictogram in het systeemvak menu. Klik vervolgens in de rechterbovenhoek op het instellingen-pictogram en vervolgens op “Instellingen” in het menu.

OneDrive instellingen openen

In de OneDrive-instellingen klikt u links in het menu op “Meldingen”. Hierna schakelt u de optie “Stuur mij een melding wanneer ‘Op deze dag’-herinneringen beschikbaar zijn’ uit.

OneDrive Op deze dag herinneringen uitschakelen

U ontvangt nu geen meldingen meer met terugblikken naar foto- of videobestanden die u heeft geüpload naar OneDrive. Nu u geen meldingen meer ontvangt, ontvangt u nog wel e-mailberichten met deze herinneringen. Deze terugblik e-mails schakelt u op de volgende manier uit.

Ga naar de OneDrive meldinginstellingen. Schakel de optie “Op deze dag zijn er herinneringen beschikbaar” uit.

OneDrive email herinneringen uitschakelen

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Lees meer over OneDrive:

Blijf op de hoogte
Ontvang elke twee weken een samenvatting van onze nieuwste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.

Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *