Badges (ongelezen berichten) uitschakelen in Windows 11

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook of Twitter en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Badges zijn de kleine rode cirkeltjes die een indicatie geven van een aantal, bijvoorbeeld het aantal ongelezen e-mail berichten. Deze badges zijn onderdeel van veel verschillende apps.

De rode cirkeltjes – de badge – op de taakbalk kan voor sommige mensen vervelend zijn, het kan namelijk enorm afleiden. Daarom kunt u deze badges uitschakelen. Op deze manier wordt u niet meer afgeleid of ziet u de veelvuldige rode indicaties gewoonweg niet meer.

Badges (ongelezen berichten) uitschakelen in Windows 11

De snelste manier om badges uit te schakelen is door met de rechtermuisknop op de taakbalk te klikken. Klik daarna op Taakbalkinstellingen.

Klik eerst op “Gedrag van taakbalk”. Daarna schakelt u de volgende optie uit: Badges (teller voor ongelezen berichten) weergeven op de taakbalk-apps.

Badges uitschakelen in Windows 11

Lees meer:

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Beste antivirus 2021 volgens de consumentenbond: Bitdefender antivirus.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook :-)

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties. Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw vraag, meestal sneller.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Aanbevolen PC Tips

Laatste tips

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓