Titelbalk venster schudden in Windows 11

Stefan
Titelbalk venster schudden in Windows 11

In Windows 11 kunt u via de functie “titelbalk venster schudden” een actief geopend venster aanklikken op de titelbalk en ermee schudden van links naar rechts.

Wanneer u een actief venster op deze manier schudt, worden alle overige actieve vensters door Windows 11 geminimaliseerd. Dit is bijvoorbeeld handig als u snel de focus op een venster wilt houden en de rest wilt minimaliseren.

Het is een functie die u via de multitasking functies in Windows 11 kunt inschakelen of uitschakelen. Dit is hoe het werkt.

Titelbalk venster schudden in Windows 11

Om te beginnen opent u de instellingen. In de instellingen klikt u op “Systeem” en vervolgens op “Multitasking”.

Multitasking instellingen in windows 11

U kunt “titelbalk venster schudden” inschakelen door erop te klikken. Door nogmaals te klikken schakelt u de functie weer uit.

Titelbalk venster schudden inschakelen in Windows 11

Open nu een venster, bijvoorbeeld via de Windows verkenner. Klik met de muis op de titelbalk en schud het venster van links naar rechts.

Titelbalk venster schudden in Windows 11

U ziet dat alle andere actieve vensters worden geminimaliseerd. Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Meld u aan op het PC tips forum
Bij PC Tips werken wij aan een nieuwe gemeenschap waar leden vragen kunnen stellen en elkaar kunnen helpen. Dit is het PC Tips-forum.Dit forum is nieuw en wij hebben leden nodig. Als u geïnteresseerd bent in PC-tips, of als u een vraag heeft, meld u dan gratis aan op het forum en help mee aan de opbouw van ons nieuwe computerforum.
Blijf op de hoogte
Ontvang elke twee weken een samenvatting van onze nieuwste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.

Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *