Vragen om Wachtwoord uitschakelen na slaapstand in Windows 11

Meest gelezen tips
Stefan
Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.
Help ook andere mensen

Deel deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken om dit artikel te delen.

Als uw computer uit slaapstand komt dan zal Windows 11 standaard vragen om een wachtwoord. Als u de enige gebruiker bent op de computer dan wilt u deze wachtwoord controle uitschakelen.

Het vragen om een wachtwoord is een standaard beveiligings- instelling in Windows. Waar deze beveiliging handig kan zijn in een publieke of werkomgeving, is het voor de thuisgebruiker minder relevant.

Deze functie werkt alleen op ondersteunde PC’s. Wees niet verbaasd als deze functie niet is ingeschakeld op uw Windows 11 computer. Met ondersteunde computers schakelt Windows 11 over naar een speciale spaarstand, de slaapstand, die deel uitmaakt van de moderne stand-by functie. Uw computer keert sneller terug uit de slaapstand dan bij een koude start, waarbij uw vorige sessies intact blijven.

Vragen om Wachtwoord uitschakelen na slaapstand

Klik met de rechtermuisknop op de Windows startknop. Klik op Instellingen in het menu.

Windows instellingen openen

Klik in het linkermenu op Accounts. Klik daarna op Aanmeldingsopties.

Aanmeldingsopties in Windows 11

Wijzig de instelling: Wanneer moet een wachtwoord worden vereist als u bij de computer terugkomt naar Nooit. Als u weer een wachtwoord vereist bij het uit slaapstand komen van de computer dan wijzigt u de instelling terug naar “Als pc uit slaapstand wordt gehaald”.

Wanneer moet een wachtwoord worden vereist als u bij de computer terugkomt

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina middels het commentaar veld of de reacties doorlezen.

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.
Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw computer vraag, meestal sneller.

Een bedankje mag ook! šŸ™‚

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook deze PC Tips

Laatste tips
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ā†“ Ik help u graag!