Windows 10 uiterlijk aanpassen? Eens wat anders? Dit is hoe!

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via sociale media en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Weer eens wat anders proberen, zoals het uiterlijk van Windows 10 aanpassen? Het is mogelijk met de applicatie: Stardock Curtains.

Stardock Curtains is een applicatie (die u 30 dagen gratis kunt testen) om het uiterlijk van Windows 10 aan te passen, verander het uiterlijk van venster randen, interface knoppen en de taakbalk met verschillende thema’s.

Zo kunt u bijvoorbeeld Windows 10 aanpassen naar Windows XP – OS/2 – Mac en meer verschillende thema’s. De thema’s kunt u rechtstreeks implementeren door erop te klikken, downloaden van andere ontwikkelaars of u kunt uw eigen thema bouwen om Windows 10 een nieuw uiterlijk te geven.

Windows 10 uiterlijk aanpassen

Om te beginnen dient u Stardock Curtains te downloaden. Installeer de applicatie door het standaard installatie proces te volgen.

Als u begint heeft u meteen een keuze uit een 15-tal verschillende thema’s die u door een enkele klik meteen kunt toepassen.

windows uiterlijk aanpassen

Als u op het tabblad Online klikt kunt u nog meer thema’s downloaden die door gebruikers zijn ontworpen. Dit is echter niet mogelijk in de trial versie en hiervoor dient u Curtains te kopen a 11 euro.

online themas stardock curtains

Als u op een stijl klikt en daarna links in het menu op Edit Styles dan kunt u het huidige thema aanpassen of een nieuwe stijl aanmaken. Dit thema kunt u helemaal aanpassen aan uw wensen.

nieuwe stijl aanmaken stardock curtains

Het mooie van Stardock Curtains is dat het zeer makkelijk in gebruik is. Mocht u het standaard thema van Windows beu zijn, probeer dan Curtains eens.

U kunt Windows 10 ook aanpassen naar dark mode. Of, Windows 10 een Mac uiterlijk geven.

Beste antivirus 2021 volgens de consumentenbond: Bitdefender antivirus.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook :-)

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties. Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw vraag, meestal sneller.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Aanbevolen PC Tips

Laatste tips

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓