Windows 10 uiterlijk aanpassen? Eens wat anders? Dit is hoe!

Populaire tips
Stefan

PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Wilt u deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media delen? U helpt hiermee andere mensen maar ook mijn website.
U kunt de onderstaande knoppen gebruiken om deze PC tip te delen via sociale media.
Druk op ctrl + d om deze pagina op te slaan in uw favorieten.

Weer eens wat anders proberen, zoals het uiterlijk van Windows 10 aanpassen? Het is mogelijk met de applicatie: Stardock Curtains.

Stardock Curtains is een applicatie (die u 30 dagen gratis kunt testen) om het uiterlijk van Windows 10 aan te passen, verander het uiterlijk van venster randen, interface knoppen en de taakbalk met verschillende thema’s.

Zo kunt u bijvoorbeeld Windows 10 aanpassen naar Windows XP – OS/2 – Mac en meer verschillende thema’s. De thema’s kunt u rechtstreeks implementeren door erop te klikken, downloaden van andere ontwikkelaars of u kunt uw eigen thema bouwen om Windows 10 een nieuw uiterlijk te geven.

Windows 10 uiterlijk aanpassen

Om te beginnen dient u Stardock Curtains te downloaden. Installeer de applicatie door het standaard installatie proces te volgen.

Als u begint heeft u meteen een keuze uit een 15-tal verschillende thema’s die u door een enkele klik meteen kunt toepassen.

windows uiterlijk aanpassen

Als u op het tabblad Online klikt kunt u nog meer thema’s downloaden die door gebruikers zijn ontworpen. Dit is echter niet mogelijk in de trial versie en hiervoor dient u Curtains te kopen a 11 euro.

online themas stardock curtains

Als u op een stijl klikt en daarna links in het menu op Edit Styles dan kunt u het huidige thema aanpassen of een nieuwe stijl aanmaken. Dit thema kunt u helemaal aanpassen aan uw wensen.

nieuwe stijl aanmaken stardock curtains

Het mooie van Stardock Curtains is dat het zeer makkelijk in gebruik is. Mocht u het standaard thema van Windows beu zijn, probeer dan Curtains eens.

U kunt Windows 10 ook aanpassen naar dark mode. Of, Windows 10 een Mac uiterlijk geven.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem.
↓ U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina via het commentaar veld. ↓

Een bedankje mag ook! 🙂

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Kom nog eens terug. Elke dag nieuwe PC Tips
Nieuwste tips
Lees alle reacties
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓ Ik help u graag!