Zoek mijn apparaat gebruiken om uw Windows computer te vinden

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook of Twitter en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Zoek mijn apparaat is een functie waarmee u uw Windows 11 apparaat kunt lokaliseren als het zoek is geraakt of is gestolen.

Als u Zoek mijn apparaat in Windows 11 wilt gebruiken, moet u zich aanmelden met uw Microsoft-account als beheerder en moeten de locatieservices zijn ingeschakeld. Zodra uw Windows-apparaat is ingesteld voor Zoek mijn apparaat, krijgen gebruikers van het apparaat een melding in het systeemvak te zien wanneer u het apparaat probeert terug te vinden.

Zoek mijn apparaat werkt voor elk Windows-apparaat, zoals een PC, laptop, Surface, enz. De functie moet zijn ingeschakeld voordat u deze kunt gebruiken.

Uw vermiste of verloren Windows-apparaat zal automatisch zijn locatie periodiek bijwerken terwijl het verbonden is met het internet. Aan de hand van deze locatie kunt u de laatste locatie bepalen vanwaar het apparaat via internet is bijgewerkt.

Zoek mijn apparaat gebruiken om uw Windows computer te vinden

Zoals hierboven vermeld, is “zoek mijn apparaat” een functie waarmee u uw Windows 11 apparaat kunt lokaliseren als het zoek is geraakt of is gestolen.

Voor een goede werking van Zoek mijn apparaat moet de beheerdersaccount een Microsoft-account zijn en moeten de locatieservices zijn ingeschakeld.

Zodra Zoek mijn apparaat is ingesteld, krijgen gebruikers van het apparaat een melding in het systeemvak te zien wanneer u het apparaat online bij Microsoft probeert te lokaliseren.

  1. Ga naar https://account.microsoft.com/devices en log-in met uw Microsoft account.
  2. Klik op “Mijn apparaat zoeken” en klik op de computernaam in het overzicht.
  3. Klik daarna op de zoeken knop. Daarna krijgt u de locatie van uw apparaat te zien.

Het adres is vaak een benadering, houdt hier rekening mee. Het is echter genoeg om te bepalen waar uw computer zich ongeveer bevind.

Locatie zoeken van Windows computer

Op uw Windows computer wordt eveneens een melding weergegeven.

Mijn apparaat zoeken. Een beheerder heeft geprobeerd dit apparaat te vinden op account.microsoft.com/devices.

Mijn apparaat zoeken

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Lees ook: Windows 10 locatie instellingen aanpassen.

Deel deze PC tip via Sociale media en help ook andere mensen. Help mee en deel computerkennis via de onderstaande sociale media knoppen.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook 🙂

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties. Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw vraag, meestal sneller.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Aanbevolen PC Tips

Laatste tips

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓