Apple ID aanmaken zonder credit card – PC-Tips.INFO

Een Apple ID is in principe uw gebruikersnaam voor alles wat u doet met uw Apple producten, zoals de iTunes Store, iCloud inschakelen op al uw apparaten, winkelen in de Apple Online Store, reservering boeken bij Apple Retail Store, zelfs voor toegang tot Apple Support website, en meer. Als u een Apple ID aan het aanmaken bent zal Apple u vragen of u uw credit card gegevens wilt invullen voor aankopen met de Apple ID.

Er is een manier om een Apple ID te maken zonder het toevoegen van een betaalmethode op uw Mac, iPhone, iPad of iPod Touch.

Apple ID aanmaken zonder credit card

Als u een Apple ID wilt aanmaken zonder eens betalingsmethode in te stellen, dan installeert u uw iTunes op uw computer. Zorg ervoor dat u in de iTunes Store uw land instellingen controleert. In geval dat de vlag niet overeenkomt met het land waar u woont, klikt u op vlag en verander de locatie naar uw huidige land.
Aan de linkerzijde in het menu vind u Account, klik hierop.

apple id aanmaken zonder credit card
Er opent een nieuw venster in iTunes die u vraagt in te loggen, of een nieuw Apple ID aan te maken. Selecteer Maak Apple ID aan.
apple id nieuw aanmaken
Vul hier uw gegevens in, een e-mail adres met bijbehorend wachtwoord en als land Selecteer uw land. Klik op Ga door.
apple id zonder betaling gegevens
Vul nogmaals uw persoonlijk gegevens in, en klik op Ga door.
apple id persoonlijke gegevens invullen
Bij betalingsmethode selecteer Geen. Dat was het, U heeft nu een Apple ID aangemaakt zonder betalingsgegevens zoals een credit card of PayPal.
apple id aanmaken zonder creditcard of paypal

Apple ID betalings gegevens verwijderen

Als u de creditcard of het PayPal betalingsmiddel wilt verwijderen dan logt U in op uw account zoals hierboven staat beschreven. Daarna wijzigt u de betaling gegevens van bank, creditcard of paypal naar geen. Sla uw profiel op, uw betalings gegevens via de Apple App Store en iTunes zijn nu verwijderd.

Bedankt voor het lezen! Deel dit bericht op social media of online, alvast bedankt!

Gerelateerde berichten

Auteur

Plaats een reactie