More
  Startpagina Handige tips iPhone X hard reset uitvoeren (iPhone 10 resetten) - PC-Tips.info

  iPhone X hard reset uitvoeren (iPhone 10 resetten) – PC-Tips.info

  Voordat U de Apple iPhone X volledig gaat resetten, is het aan te raden om eerst een backup te maken. Dit doet de iPhone al zelf via iCloud, echter als iCloud niet aan staat of u heeft niet genoeg ruimte meer dan kan het mogelijk zijn dat u straks een oude backup hersteld na de reset. Wij raden U daarom aan om eerst na te gaan of de backup geslaagd is.

  In deze instructie gaan we eerst eerst uitleggen hoe je een backup maakt van je iPhone x (iPhone 10) en daarna hoe je deze op verschillende manieren kunt herstellen naar standaard instellingen, een soft of hard reset.

  iPhone X hard reset uitvoeren (iPhone 10 reset) – PC-Tips.info

  Backup maken van iPhone X met Apple iCloud

  • Open de iPhone X
  • Ga naar Instellingen
  • Klik door op uw Naam bovenaan in iOS 11, net onder zoeken.
  • U wordt nu ingelogd, en uw ziet uw Apple ID gegevens.
  • Klik door op de iPhone X, onderaan ziet uw al uw Apple apparaten waarmee U bent ingelogd met uw Apple ID. Hier staat uw iPhone X ook bij, klik erop.

  iPhone 10 resetten Zorg ervoor dat het iCloud-reservekopie op Aan staat en dat de laatste iCloud reserve kopie recent is gemaakt.

  Als dit allemaal in orde is kunt u de iPhone X resetten, en uw gegevens e.v.t. na de reset herstellen. Als iCloud reservekopie uitstaat, zet deze dan aan en maak eerst een backup. Het is maar een advies 😉

  iPhone X resetten (iPhone 10 reset)

  Voordat U de iPhone X gaat resetten sommen we op wat er wel en niet wordt gereset met onderstaande methode.

  • All uw data en instellingen worden gewist van uw iPhone
  • Uw contacten worden gewist van de iPhone.
  • Uw foto’s en video’s op de iPhone gaan verloren.

  iphone x reset iphone 10 resettenUw gegevens zijn uiteraard nog wel beschikbaar in de backups die via iCloud zijn gemaakt.

  Om de iPhone 10 te resetten drukt U de Volume + en Volume – knop aan de linkerkant van de iPhone X samen met de AAN en UIT knop rechts op de iPhone tegelijk in.

  Na enige tijd gaat de iPhone herstarten, daarna wordt de iPhone gereset. Zo simpel is het, ervaart U andere problemen of heeft U vragen? Stel ze onderaan deze instructie.

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Recente artikelen

  Dubbele bestanden vinden en verwijderen in Windows

  Dubbele bestanden vinden in een Windows installatie kan veel tijd kosten, deze tijd kunt u beter gebruiken. In dit artikel geef ik u meerdere...

  Google Chrome traag? Vind uit waarom Chrome traag is!

  Last van een trage Google Chrome browser? Google Chrome is nog steeds de meest gebruikte web browser te wereld. Doordat zoveel mensen Chrome gebruiken...

  MacOS BigSur installeren op uw Mac

  MacOS BigSur installeren op uw Mac? Het kan! Apple heeft recentelijk MacOS BigSur aangekondigd als opvolger van MacOS Catalina. Big Sur bevat een hele...

  Automatisch bestanden in Prullenbak verwijderen

  Windows 10 beschikt over slimme opslag. Slimme opslag is functionaliteit waarmee u tijdelijk bestanden die niet door applicaties worden gebruikt automatisch kunt verwijderen. Als u...
  0
  Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
  ()
  x