iPhone X hard reset uitvoeren (iPhone 10 resetten) – PC-Tips.info
Voordat U de Apple iPhone X volledig gaat resetten, is het aan te raden om eerst een backup te maken. Dit doet de iPhone al zelf via iCloud, echter als iCloud niet aan staat of u heeft niet genoeg ruimte meer dan kan het mogelijk zijn dat u straks een oude backup hersteld na de reset. Wij raden U daarom aan om eerst na te gaan of de backup geslaagd is.

In deze instructie gaan we eerst eerst uitleggen hoe je een backup maakt van je iPhone x (iPhone 10) en daarna hoe je deze op verschillende manieren kunt herstellen naar standaard instellingen, een soft of hard reset.

iPhone X hard reset uitvoeren (iPhone 10 reset) – PC-Tips.info

Backup maken van iPhone X met Apple iCloud

  • Open de iPhone X
  • Ga naar Instellingen
  • Klik door op uw Naam bovenaan in iOS 11, net onder zoeken.
  • U wordt nu ingelogd, en uw ziet uw Apple ID gegevens.
  • Klik door op de iPhone X, onderaan ziet uw al uw Apple apparaten waarmee U bent ingelogd met uw Apple ID. Hier staat uw iPhone X ook bij, klik erop.

iPhone 10 resettenZorg ervoor dat het iCloud-reservekopie op Aan staat en dat de laatste iCloud reserve kopie recent is gemaakt.

Als dit allemaal in orde is kunt u de iPhone X resetten, en uw gegevens e.v.t. na de reset herstellen. Als iCloud reservekopie uitstaat, zet deze dan aan en maak eerst een backup. Het is maar een advies 😉

iPhone X resetten (iPhone 10 reset)

Voordat U de iPhone X gaat resetten sommen we op wat er wel en niet wordt gereset met onderstaande methode.

  • All uw data en instellingen worden gewist van uw iPhone
  • Uw contacten worden gewist van de iPhone.
  • Uw foto’s en video’s op de iPhone gaan verloren.

iphone x reset iphone 10 resettenUw gegevens zijn uiteraard nog wel beschikbaar in de backups die via iCloud zijn gemaakt.
Om de iPhone 10 te resetten drukt U de Volume + en Volume – knop aan de linkerkant van de iPhone X samen met de AAN en UIT knop rechts op de iPhone tegelijk in.

Na enige tijd gaat de iPhone herstarten, daarna wordt de iPhone gereset. Zo simpel is het, ervaart U andere problemen of heeft U vragen? Stel ze onderaan deze instructie.
Heeft u een vraag? Stel uw vraag in ons nieuwe forum!
Ik doe mijn best u verder te helpen.

Ga naar ons forum.

Geef uw mening over dit artikel: 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 stemmen, gemiddelde: 5,00 van de 5)
Loading...

5 sterren is maximaal, 1 ster is minimaal. Bedankt voor uw stem!
p.s. stemmen is gratis en het helpt andere mensen. Heeft u een advies of vraag, dan kunt u het commentaar veld gebruiken.

Gerelateerde berichten

Auteur

Plaats een reactie