More
  ComputerComputer
  Startpagina Handige tips Mac OSX MacOS BigSur installeren op uw Mac

  MacOS BigSur installeren op uw Mac

  MacOS BigSur installeren op uw Mac? Het kan! Apple heeft recentelijk MacOS BigSur aangekondigd als opvolger van MacOS Catalina. Big Sur bevat een hele hoop nieuwe functies en heeft ook een ander uiterlijk.

  Om deze nieuwe functies en uiterlijk te testen kunt u alvast MacOS BigSur installeren op uw Mac. U installeert dan een beta versie, die nog niet officieel is. BigSur beta bevat dus mogelijk nog fouten en dient niet op een Mac geïnstalleerd te worden die dagelijks wordt gebruikt.

  Ik raad u aan MacOS BigSur te installeren als een virtuele machine met Parallels Desktop voor Mac.

  MacOS BigSur kan op de meeste Mac’s geïnstalleerd worden. Zie hieronder of uw Mac geschikt is voor BigSur.

  MacBook (begin 2015 of nieuwer)
  MacBook Air (2013 of nieuwer)
  MacBook Pro (2013 of nieuwer)
  Mac mini (2014 of nieuwer)
  iMac (2014 of nieuwer)
  iMac Pro (2017)
  Mac Pro (2013 of nieuwer)

  MacOS BigSur installeren op Mac

  Let op: het installeren van BigSur betreft nu (op dit moment van schrijven) 29-7-2020 nog een beta-versie, beta versie 3 om precies te zijn.

  Ga met de Safari browser naar: betaprofiles.com

  Zoek naar MacOS 11 Download en Download het MacOS Beta Profiel bestand.

  betaprofiles mac bigsur downloaden

  Zoek naar MacOS 11 Download en Download het MacOS Beta Profiel bestand.

  mac bigsur installeren mac

  In uw downloads map vind u het bestand: macOSDeveloperBeta16AccessUtility.dmg. Dubbelklik om te openen en volg de installatie.

  macos developer beta access utility

  Klik op het Apple icoon () in de linker bovenhoek. Klik op Over Deze Mac. Klik daarna op de Software update knop om te zoeken naar de MacOS BigSur update.

  Als het goed is is uw Mac nu aangemeld voor het Apple Developer seed-programma en wordt de MacOS Big Sur Beta update weergegeven.

  Let op: voor u doorgaat, dit proces is niet terug te draaien. Installeer BigSur beta op een Mac computer waarop het kan! Maak een back-up via Time Machine.

  Klik op de Werk nu bij knop om BigSur te installeren.

  macos bigsur update installeren

  Even geduld MacOS BigSur wordt automatisch gedownload en geïnstalleerd op uw Mac. MacOS BigSur (Mac OS 11.0) is 12,88GB groot op dit moment.

  bigsur installeren op mac

  De installatie van Mac Big sur wordt nu gestart, volg de installatie om Big Sur te installeren.

  bigsur installatie mac

  Ik hoop u hiermee geholpen te hebben, bedankt voor het lezen!

  Vind u dit artikel handig? Bent u geholpen? Klik dan op de “Vind ik leuk” of “Like” knop. U ondersteunt daarmee mijn website. U kunt ook op één van de andere sociale media knoppen klikken en dit bericht delen op sociale media. Bedankt!

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!

  Indien u hulp nodig heeft met uw computer of ander apparaat, dan probeer ik u te helpen. Ik wil u verzoeken het computer probleem zo duidelijk mogelijk te omschrijven. U kunt hiervoor het commentaar veld hieronder gebruiken. Ik reageer z.s.m. op uw hulpvraag.
  * De hulp die ik aanbied is gratis, maar zonder garanties.

  Een bedankje mag ook! 👍🏼

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Recente artikelen

  Onedrive verwijderen in Windows 10? of Onedrive uitschakelen!

  Als u Windows 10 gebruikt dan is het u waarschijnlijk wel opgevallen dat OneDrive is geinstalleerd. OneDrive is de cloud oplossing om bestanden en...

  8 Handige tips om de Windows Taakbalk aan te passen

  De taakbalk in Windows wordt gebruikt om snelkoppelingen naar applicaties in weer te geven, zoekopdrachten mee uit te voeren en bezit een Windows start...

  Automatisch aanvullen in Google Chrome beheren of verwijderen

  Steeds meer mensen kopen online. Online kopen is snel en handig, als u producten online koopt wordt er vaak om persoonlijke gegevens gevraagd zoals...

  Windows wil niet opstarten? Dit is de oplossing!

  Indien u problemen heeft met doorstarten of opstarten van Windows wordt er normaliter door Windows een herstelscherm weergegeven met opties om Windows te herstellen. Echter,...
  0
  Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
  ()
  x