Microsoft Outlook voor Mac gratis downloaden

Stefan
Microsoft Outlook voor Mac gratis downloaden

U kunt Microsoft Outlook nu gratis downloaden via de AppStore. Waar Microsoft Outlook eerder een betaalde app was, onder andere beschikbaar via Microsoft 365, is het nu beschikbaar voor iedereen.

Microsoft zet de Outlook app voor Mac neer als een mobiele app. Dit betekent dat alle e-mail providers zoals Gmail, Outlook, Live, Hotmail, iCloud, Yahoo etc. ook beschikbaar zijn in deze gratis versie.

outlook voor mac gratis download
Afbeelding: Microsoft

Microsoft geeft aan: Of het nu thuis, op het werk of op school is, Mac gebruikers kunnen overal gemakkelijk Outlook.com-, Gmail-, iCloud-, Yahoo! of IMAP accounts toevoegen in Outlook en de beste mail- en agenda-app op macOS ervaren.

De Outlook voor Mac app is een aanvulling op Outlook voor iOS en biedt mensen een samenhangende, betrouwbare en krachtige ervaring die de beste ervaring van Outlook naar het Apple ecosysteem brengt waar zo velen van houden.

De nieuwe Outlook app integreert meer in macOS. Zo is er ondersteuning voor notificaties, herinneringen, agenda en worden er later nog activiteiten toegevoegd die beschikbaar zijn in de menubalk.

outlook menu
Afbeelding: Microsoft

Met de nieuwe Outlook profielen (binnenkort beschikbaar) kunt u uw e-mailaccounts koppelen aan de Focus ervaring van Apple. Met Outlook profielen krijgt u geen ongewenste meldingen op het verkeerde moment, zodat u zich kunt concentreren op belangrijke werkmail, zonder dat u wordt afgeleid door uw persoonlijke e-mail.

outlook profielen
Afbeelding: Microsoft

U kunt de nieuwe gratis Outlook app voor macOS hier downloaden. Deze linkt opent de Appstore. Ook is er een preview versie voor Windows beschikbaar via de Microsoft Store. Die kunt hier downloaden.

Ik hoop u hiermee geïnformeerd te hebben. Bedankt voor het lezen!

Meld u aan op het PC tips forum
Bij PC Tips werken wij aan een nieuwe gemeenschap waar leden vragen kunnen stellen en elkaar kunnen helpen. Dit is het PC Tips-forum.Dit forum is nieuw en wij hebben leden nodig. Als u geïnteresseerd bent in PC-tips, of als u een vraag heeft, meld u dan gratis aan op het forum en help mee aan de opbouw van ons nieuwe computerforum.
Blijf op de hoogte
Ontvang elke twee weken een samenvatting van onze nieuwste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.

2 reacties
 1. Mooie en nuttige site. Heel prettig. Ik kom hier véél goede tips tegen. Dank!…
  Wat ik nog niet vond, is een duidelijk verhaal over het gebruiken van Outlook zonder Microsoft-account. Ik gebruik nu nog Outlook 2010. Heel fijn en lokaal te gebruiken.
  Maar het is ook oud en (voor zover ik weet) niet te gebruiken op Win11.
  Een MS-account wil ik perse niet. Ik onderzoek of ik nu écht afscheid moet gaan nemen van Outlook (en misschien zelfs van MS-Windows) of dat er nog privacy-vriendelijke mogelijkheden zijn om Outlook te blijven gebruiken (i.c.m. Win11).

  1. Hallo, Outlook zonder Microsoft-account is volgens mij niet meer mogelijk inderdaad in de nieuwere versies, zeker Microsoft 365 of Office 2021. U kunt alternatieven voor Outlook gaan gebruiken, denk aan ThunderBird, of Mailbird.
   Succes!

Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *