More
  Startpagina Handige tips Update geschiedenis weergeven in Windows 10 - PC-Tips.info

  Update geschiedenis weergeven in Windows 10 – PC-Tips.info

  Updates zijn een belangrijk onderdeel van Windows. Ik kan me voorstellen dat gebruikers daarom willen inzien welke updates er door Windows zijn geïnstalleerd.

  Door het controleren van de geïnstalleerde Windows updates kunnen gebruikers bepalen of de update die geïnstalleerd dient te worden daadwerkelijk is geïnstalleerd, maar het helpt gebruikers ook om update te beheren waar nodig.

  Nog steeds wordt door Microsoft op een dinsdag een update vrijgegeven en geïnstalleerd.

  Deze dag heet patch Tuesday en Microsoft gebruikt deze manier van updaten al jaren.

  Update geschiedenis weergeven

  Om de update geschiedenis van Windows weer te geven klikt u op de Windows Start knop.

  Klik in het linker start menu op het tandwiel icoon om de Windows 10 instellingen te openen.

  Klik op Bijwerken en beveiliging in het Instellingen menu.

  windows 10 update instellingen

  Klik op Windows Update in het linker menu. Om de geschiedenis van de updates in te zien klik op Geschiedenis van updates weergeven.

  updategeschiedenis windows 10

  In het volgende venster ziet u de geschiedenis van de Windows updates onderverdeeld in Onderdelenupdates, Kwaliteitupdates, Definitie-updates en Overige updates.

  U kunt de onderdelen uitklappen om te zien welke updates waarvoor zijn geïnstalleerd. Als u klikt op een meer informatie knop wordt u doorverwezen naar de site van Microsoft voor meer informatie over de betreffende update.

  geschiedenis van updates weergeven

  Windows Updates verwijderen

  Als u klikt op de hyperlink Installatie van updates ongedaan maken opent zich het venster waar u per geinstalleerde update kunt bepalen welke update u wilt verwijderen.

  windows updates verwijderen windows 10

  Het is ook mogelijk om automatisch Windows updates uit te schakelen.

  Als u problemen ondervindt met het updaten van Windows dan kan ons artikel: Wat te doen als u Windows niet kunt updaten U helpen.

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!

  1 REACTIE

  1. Na windows update staat hij in vliegtuigstand…als ook de geluidskaart gaat niet meer. Kan deze op geen enkele manier uitzetten. Dus geen wifi meer en geen geluid. Om het nog erger te maken ook tweede laptop update en juist het zelfde probleem. Iemand tips

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Meest gelezen artikelen

  Bescherm uw computer in openbare WiFi netwerken

  Er zijn maar weinig plekken meer waar geen gratis wifi of bedraad internet meer beschikbaar is. Iedereen wil ten slotte ten alle tijden met...

  Dit is hoe u Windows update bestanden kunt verwijderen

  Als u problemen ondervind met Windows update zijn er verschillende manieren om dit op te lossen. Een van de oplossingen om Windows update problemen...

  Opstart programma’s uitschakelen in Windows 10, dit is hoe!

  Windows 10 start vrij snel als het nieuw is geïnstalleerd, maar naarmate je meer apps installeert kan het opstarten van Windows in de loop...

  Bluetooth problemen in Mac OS X oplossen

  Dit is een tip voortgekomen uit eigen frustratie. Na het aanschaffen van een nieuwe toetsenbord voor mijn Mac kwam ik met bluetooth in de...