Windows 10 uiterlijk aanpassen? Eens wat anders? Dit is hoe!

Meeste gelezen tips

Stefan
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computer kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel deze pagina op Sociale media of op een website. Alvast bedankt!

Weer eens wat anders proberen, zoals het uiterlijk van Windows 10 aanpassen? Het is mogelijk met de applicatie: Stardock Curtains.

Stardock Curtains is een applicatie (die u 30 dagen gratis kunt testen) om het uiterlijk van Windows 10 aan te passen, verander het uiterlijk van venster randen, interface knoppen en de taakbalk met verschillende thema’s.

Zo kunt u bijvoorbeeld Windows 10 aanpassen naar Windows XP – OS/2 – Mac en meer verschillende thema’s. De thema’s kunt u rechtstreeks implementeren door erop te klikken, downloaden van andere ontwikkelaars of u kunt uw eigen thema bouwen om Windows 10 een nieuw uiterlijk te geven.

Windows 10 uiterlijk aanpassen

Om te beginnen dient u Stardock Curtains te downloaden. Installeer de applicatie door het standaard installatie proces te volgen.

Als u begint heeft u meteen een keuze uit een 15-tal verschillende thema’s die u door een enkele klik meteen kunt toepassen.

windows uiterlijk aanpassen

Als u op het tabblad Online klikt kunt u nog meer thema’s downloaden die door gebruikers zijn ontworpen. Dit is echter niet mogelijk in de trial versie en hiervoor dient u Curtains te kopen a 11 euro.

online themas stardock curtains

Als u op een stijl klikt en daarna links in het menu op Edit Styles dan kunt u het huidige thema aanpassen of een nieuwe stijl aanmaken. Dit thema kunt u helemaal aanpassen aan uw wensen.

nieuwe stijl aanmaken stardock curtains

Het mooie van Stardock Curtains is dat het zeer makkelijk in gebruik is. Mocht u het standaard thema van Windows beu zijn, probeer dan Curtains eens.

U kunt Windows 10 ook aanpassen naar dark mode. Of, Windows 10 een Mac uiterlijk geven.

Aanbevolen voor jou

Lees meer tips

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?


Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook 🙂

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.

Dit artikel is geschreven door

479 Artikelen303 REACTIES
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste tips

Hulp vraag en antwoord

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓
0
Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
()
x