More
  Startpagina Handige tips Windows 10 Windows 10 uiterlijk aanpassen? Eens wat anders? Dit is hoe!

  Windows 10 uiterlijk aanpassen? Eens wat anders? Dit is hoe!

  Weer eens wat anders proberen, zoals het uiterlijk van Windows 10 aanpassen? Het is mogelijk met de applicatie: Stardock Curtains.

  Stardock Curtains is een applicatie (die u 30 dagen gratis kunt testen) om het uiterlijk van Windows 10 aan te passen, verander het uiterlijk van venster randen, interface knoppen en de taakbalk met verschillende thema’s.

  Zo kunt u bijvoorbeeld Windows 10 aanpassen naar Windows XP – OS/2 – Mac en meer verschillende thema’s. De thema’s kunt u rechtstreeks implementeren door erop te klikken, downloaden van andere ontwikkelaars of u kunt uw eigen thema bouwen om Windows 10 een nieuw uiterlijk te geven.

  Windows 10 uiterlijk aanpassen

  Om te beginnen dient u Stardock Curtains te downloaden. Installeer de applicatie door het standaard installatie proces te volgen.

  Als u begint heeft u meteen een keuze uit een 15-tal verschillende thema’s die u door een enkele klik meteen kunt toepassen.

  windows uiterlijk aanpassen

  Als u op het tabblad Online klikt kunt u nog meer thema’s downloaden die door gebruikers zijn ontworpen. Dit is echter niet mogelijk in de trial versie en hiervoor dient u Curtains te kopen a 11 euro.

  online themas stardock curtains

  Als u op een stijl klikt en daarna links in het menu op Edit Styles dan kunt u het huidige thema aanpassen of een nieuwe stijl aanmaken. Dit thema kunt u helemaal aanpassen aan uw wensen.

  nieuwe stijl aanmaken stardock curtains

  Het mooie van Stardock Curtains is dat het zeer makkelijk in gebruik is. Mocht u het standaard thema van Windows beu zijn, probeer dan Curtains eens.

  U kunt Windows 10 ook aanpassen naar dark mode. Of, Windows 10 een Mac uiterlijk geven.

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Recente artikelen

  MacOS BigSur installeren op uw Mac

  MacOS BigSur installeren op uw Mac? Het kan! Apple heeft recentelijk MacOS BigSur aangekondigd als opvolger van MacOS Catalina. Big Sur bevat een hele...

  Automatisch bestanden in Prullenbak verwijderen

  Windows 10 beschikt over slimme opslag. Slimme opslag is functionaliteit waarmee u tijdelijk bestanden die niet door applicaties worden gebruikt automatisch kunt verwijderen. Als u...

  Mac Camera werkt niet? Probeer deze tips!

  De meeste Mac computers hebben een ingebouwde camera. Alleen de Mac Pro en Mac mini hebben geen ingebouwde camera. In sommige gevallen werkt de ingebouwde...

  Standaard web browser (Safari) wijzigen in Mac OS

  Mac OS komt met een standaard browser. Deze browser kennen we allemaal dat is Safari. Echter, als u liever een andere browser gebruikt zoals...
  0
  Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
  ()
  x