Populaire tips
PC tips
Stefan

PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.
Donatie

Geholpen?

Wilt u deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media delen? U helpt hiermee andere mensen maar ook mijn website.
Druk op ctrl + d om deze pagina op te slaan in uw favorieten.

De leukste kerst thema’s voor Windows 11 of Windows 10

Het kerst seizoen staat voor de deur. Om uw computer op te fleuren met kerst thema’s, heeft Microsoft enkele gratis kerst thema’s in de Windows store beschikbaar gesteld.

Bovendien zijn er ook een paar andere Windows vakantiethema’s. Het beste is dat u elk kerstthema dat u wilt, kunt installeren vanuit de Windows Store met slechts één enkele klik.

Nadat u het thema hebt geïnstalleerd, kunt u het toepassen of schakelen tussen uw favoriete thema’s via de Windows instellingen.

De leukste kerst thema’s voor Windows 11 of Windows 10

Snowy mountains

Pieken glinsteren onder de maan, de sterren en het noorderlicht. Besneeuwde vlakten reflecteren zonsopgang en zonsondergang tegen hoog oprijzende rotsen. Geniet van het uitzicht achter je warm bureau met een set van 18 afbeeldingen, gratis voor Windows 10-thema’s.

Snowy mountains

Download Snowy mountains

Ninja cat holidays

Sneeuw, zon of zand, Ninja Cat weet hoe de perfecte feestdagen eruitzien. En af en toe vluchten voor een gevaarlijke Yeti betekent alleen maar meer avontuur. Haal de grootste avonturen van Ninja Cat in huis: van rijden op een hondenslee onder het noorderlicht, tot een monstertruck in de Outback in Australië. Dit gratis 14-delige thema voor Windows bevat zelfs bonuspatronen voor een lelijke trui!

Ninja cat holidays

Download Ninja cat holidays

Up in the sky

Uw verbeelding neemt een hoge vlucht met de 16 afbeeldingen van vliegtuigen, genomen vanaf de bovenkant, de onderkant of via een elegante vleugel, uit dit gratis Windows 10 kerst thema thema.

Up in the sky

Download Up in the sky

Frosty art

Bevroren luchtbellen, kristallijnen bladeren en delicate boterbloemen tonen hun fragiele schitteringen in deze set van 20 afbeeldingen, gratis voor Windows thema’s.

Frosty art

Download Frosty Art

Snow sculptures

Van een snoezig sneeuwpoppengezin tot majestueuze kastelen en ingewikkelde treinen, vergaap u aan de glinsterende creaties in deze gratis set van 14 afbeeldingen voor Windows 11 en 10 thema’s.

Snow sculptures

Download Snow Sculptures

Melting ice

Deze 10 afbeeldingen van bevroren water, die zijn gemaakt tijdens een zomerse dooiperiode, zorgt voor een beetje koelte op uw bureaublad.

Melting ice

Download Melting Ice

Remix 3D winterscapes

Plaats sneeuwtaferelen in 3D, een winters steampunkdorpje en een beer op een Zamboni op uw bureaublad. Dit gratis 14-delige thema is gemaakt door artiesten van het Windows Next-team van Microsoft met 3D-modellen van de Remix3D.com community.

Remix 3D winterscapes

Download Remix 3D winterscapes

Lees meer:

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Help mee en deel dit artikel met andere mensen.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem.
↓ U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina via het commentaar veld. ↓
Ik reageer direct op uw vraag.

Een bedankje mag ook! 🙂

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Kom nog eens terug. Elke dag nieuwe PC Tips
Nieuwste tips
Nieuwsbrief
nieuwsbrief

Blijf elke twee weken op de hoogte van de nieuwste PC Tips via mijn nieuwsbrief.
Klik hier om aan te melden.

Lees alle reacties
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓ Ik help u graag!