Krijg de nieuwste updates zodra ze beschikbaar zijn in Windows 11

Stefan
Krijg de nieuwste updates zodra ze beschikbaar zijn in Windows 11

Als u de nieuwste beveiligingsupdates, functies en verbeteringen wilt ontvangen voor de bekende “patch Tuesday”, dan kunt u dit inschakelen in Windows 11.

Elke tweede dinsdag van de maand brengt Microsoft de zogenoemde cumulatieve update uit voor Windows. Dit is een maandelijkse kwaliteitupdate. De kwaliteitupdate bevat beveiligings- en niet-beveiligingsupdates, nieuwe functies en verbeteringen.

Naast de kwaliteitsupdates stelt het bedrijf nog twee updates beschikbaar die beschikbaar komen in de derde en vierde week van de maand. Deze updates zijn optioneel en
bevatten niet-beveiligingsupdates en nieuwe functies en verbeteringen die naar verwachting worden verwacht in de volgende Patch Tuesday update.

Krijg de nieuwste updates zodra ze beschikbaar zijn

Dit soort updates kunt u nu ook installeren door er handmatig op te controleren. Dit is de optie “Krijg de nieuwste updates zodra ze beschikbaar zijn”.

Krijg de nieuwste updates zodra ze beschikbaar zijn

Als u deze optie dus inschakelt dan weet u zeker dat u toegang hebt tot de meest recente wijzigingen zodra deze beschikbaar zijn voor uw apparaat, krijgt u prioriteit voor toekomstige updates en ontvangt u nog steeds beveiligingsupdates zoals u gewend bent.

Het is alleen niet direct altijd duidelijk welke updates er zijn geïnstalleerd. Dit kunt u controleren in de updategeschiedenis. Klik hiervoor op “Geschiedenis van updates”.

Geschiedenis van updates in Windows 11

In de geschiedenis van updates klikt u op “overige updates” voor meer informatie. Als u meer wilt lezen over een bepaalde update dan klikt u op de “meer informatie” link. Dit opent de standaard browser met meer informatie op de website van Microsoft.

Geschiedenis van updates - meer informatie

Ik hoop u hiermee geïnformeerd te hebben. Bedankt voor het lezen!

Lees verder: Optionele updates en stuurprogramma’s installeren in Windows 11

Blijf op de hoogte
Ontvang elke twee weken een samenvatting van onze nieuwste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.

Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *