Opstart apps melding inschakelen in Windows 11

Populaire tips
Stefan

PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken om deze PC tip te delen via sociale media. Druk op ctrl + d om deze pagina op te slaan in uw favorieten.

Een veelgevraagde functie binnen het Windows 11 besturingssysteem is een melding als er een app wordt toegevoegd aan de opstartopties.

Dit is een melding dat als een app zichzelf toevoegt aan de opstartprocedure, de gebruiker een melding te zien krijgt. Op deze manier heeft u snel inzichtelijk of een app wordt opgestart tijdens het opstarten van Windows. Dit geeft u de kans deze app niet mee op te starten en daarmee een traag systeem tijdens het opstarten te voorkomen.

In Windows 11 staat de opstartmelding voor apps standaard uit. Als u het inschakelt dan krijgt u, als een app zichzelf toevoegt aan de opstartprocedure van Windows een melding.

Opstart apps melding inschakelen in Windows 11

Klik met de rechtermuisknop op de Startknop. In het menu klik op “Instellingen”. Aan de linkerzijde in de instellingen klikt u op “Systeem” en daarna op “Meldingen“.

Wijzig de functie “App-meldingen bij opstarten” naar “Aan” om een melding te krijgen als een app zichzelf zo instelt dat het wordt opgestart bij het opstarten van Windows 11.

App-meldingen bij opstarten inschakelen in Windows 11

Ik raad iedereen die meer controle wil hebben over apps om deze functie in te schakelen. Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!\

Lees ook: Snel opstarten inschakelen in Windows 11.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem.
U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina via het commentaar veld. ↓

Een bedankje mag ook! 🙂

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Kom nog eens terug. Elke dag nieuwe PC Tips
Nieuwste tips
Lees alle reacties
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓ Ik help u graag!