Tips en Suggesties uitschakelen in Windows 11

Populaire tips
Stefan

PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken om deze PC tip te delen via sociale media. Druk op ctrl + d om deze pagina op te slaan in uw favorieten.

Windows-besturingssystemen hebben de gewoonte om gebruikers op bepaalde momenten tijdens het gebruik van tips en suggesties te voorzien. Deze tips en suggesties worden meestal als meldingen via het actiecentrum weergegeven.

Hoewel deze tips en suggesties heel nuttig zijn voor beginners om te weten hoe ze hun apparaat moeten instellen en Windows moeten gebruiken, kan het voor sommige anderen al snel afleidend worden. Het is dan een goed idee om de tips en suggesties van Windows 11 uit te schakelen, zodat het niet langer een afleiding voor u zal zijn.

Als u een beginner bent, is het raadzaam om de tips en suggesties uit te schakelen nadat u vertrouwd bent geraakt met de basisbeginselen van Windows 11.

Windows 11 tips en suggesties

Tips en suggesties meldingen uitschakelen

Klik met de rechtermuisknop op de startknop. Klik op Instellingen in het menu. Klik links op Systeem en klik op Meldingen.

Meldingen instellingen in windows 11

Wijzig de instellingen “Suggesties doen voor instellen van mijn apparaat” en “Tips en suggesties krijgen als ik Windows gebruik” uit.

Tips en suggesties uitschakelen in Windows 11

Feedback meldingen uitschakelen

Als u nog verder wilt gaan dan kunt ook de feedback meldingen uitschakelen in Windows 11. Er wordt dan niet meer gevraagd om feedback te verzenden naar Microsoft.

Ga terug naar de instellingen. Klik op Privacy & beveiliging. Klik daarna op Diagnostische gegevens en feedback. Wijzig de instelling “Frequentie van feedback” naar “Nooit”.

Feedback meldingen uitschakelen in Windows 11

Lees ook:

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem.
U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina via het commentaar veld. ↓

Een bedankje mag ook! 🙂

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Kom nog eens terug. Elke dag nieuwe PC Tips
Nieuwste tips
Reacties
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓ Ik help u graag!