Tips en Suggesties uitschakelen in Windows 11

Stefan
Tips en Suggesties uitschakelen in Windows 11

Windows-besturingssystemen hebben de gewoonte om gebruikers op bepaalde momenten tijdens het gebruik van tips en suggesties te voorzien. Deze tips en suggesties worden meestal als meldingen via het actiecentrum weergegeven.

Hoewel deze tips en suggesties heel nuttig zijn voor beginners om te weten hoe ze hun apparaat moeten instellen en Windows moeten gebruiken, kan het voor sommige anderen al snel afleidend worden. Het is dan een goed idee om de tips en suggesties van Windows 11 uit te schakelen, zodat het niet langer een afleiding voor u zal zijn.

Als u een beginner bent, is het raadzaam om de tips en suggesties uit te schakelen nadat u vertrouwd bent geraakt met de basisbeginselen van Windows 11.

Windows 11 tips en suggesties

Tips en suggesties meldingen uitschakelen

Klik met de rechtermuisknop op de startknop. Klik op Instellingen in het menu. Klik links op Systeem en klik op Meldingen.

Meldingen instellingen in windows 11

Wijzig de instellingen “Suggesties doen voor instellen van mijn apparaat” en “Tips en suggesties krijgen als ik Windows gebruik” uit.

Tips en suggesties uitschakelen in Windows 11

Feedback meldingen uitschakelen

Als u nog verder wilt gaan dan kunt ook de feedback meldingen uitschakelen in Windows 11. Er wordt dan niet meer gevraagd om feedback te verzenden naar Microsoft.

Ga terug naar de instellingen. Klik op Privacy & beveiliging. Klik daarna op Diagnostische gegevens en feedback. Wijzig de instelling “Frequentie van feedback” naar “Nooit”.

Feedback meldingen uitschakelen in Windows 11

Lees ook:

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Meld u aan op het PC tips forum
Bij PC Tips werken wij aan een nieuwe gemeenschap waar leden vragen kunnen stellen en elkaar kunnen helpen. Dit is het PC Tips-forum.Dit forum is nieuw en wij hebben leden nodig. Als u geïnteresseerd bent in PC-tips, of als u een vraag heeft, meld u dan gratis aan op het forum en help mee aan de opbouw van ons nieuwe computerforum.
Blijf op de hoogte
Ontvang elke twee weken een samenvatting van onze nieuwste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.

Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *