Windows verkenner mapweergave herstellen in Windows 11

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook of Twitter en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Er zijn veel aanpassingen mogelijk in Windows 11. Als u al verschillende wijzigingen hebt aangebracht in de mapweergave van Windows verkenner of als u deze om een of andere reden opnieuw moet instellen, leest u in dit artikel hoe u dit kunt doen.

Met behulp van Windows verkenner mapweergave, kan men het voorbeeld/detail paneel toevoegen of verwijderen, pictogrammen of lijst weergeven, groeperen, sorteren, bestand/mappen tonen/verbergen, lege schijf aanpassen, en nog veel meer.

Windows verkenner bevat vijf map sjablonen die u kunt gebruiken om de weergave van mappen aan te passen. Dit zijn Algemene items, Documenten, Afbeeldingen, Muziek, en Video’s. Elk van deze sjablonen is voorzien van een unieke indeling, sortering en groepering van objecten, afhankelijk van het inhoudstype van de map.

Windows verkenner weergave herstellen

Om Windows verkenner weergaves te herstellen doet u het volgende. Open de Windows verkenner. Klik in het lint op de drie puntjes. Klik daarna op Opties in het menu.

Mapopties weergaven in Windows 11

Klik op tabblad Weergave en klik daarna op de mappen herstellen knop.

Mappen herstellen

Klik bij de melding “Wilt u dat alle mappen van dit type de standaardweergave-instellingen gebruiken” op ja.

Wilt u dat alle mapen van dit type de standaardweergave-instellingen gebruiken

U heeft nu de standaardweergave toegepast op de mapweergave in Windows verkenner.

Lees ook

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Beste antivirus 2021 volgens de consumentenbond: Bitdefender antivirus.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook :-)

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties. Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw vraag, meestal sneller.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Aanbevolen PC Tips

Laatste tips

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓