Miniaturen weergeven in Windows 11 aanpassen? Dit is hoe!

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via sociale media en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Windows verkenner in Windows 11 toont standaard bestanden, mappen en afbeeldingen als een lijst. Als u wilt, kunt u in Verkenner miniatuurafbeeldingen of pictogrammen weergeven in plaats van alleen een lijst.

Wanneer u met veel afbeeldingen werkt, kunt u met ingeschakelde miniatuurweergave gemakkelijk een afbeelding vinden die aan uw wensen voldoet. Met Verkenner kunt u gemakkelijk de echte foto’s in miniatuurweergave bekijken. Dit is, als u veel met foto’s werkt, een stuk makkelijker.

Standaard blijft de miniatuurweergave ingeschakeld in Windows 11. Maar u kunt middelgrote pictogrammen, grote pictogrammen of extra grote pictogrammen selecteren in Verkenner om miniatuurafbeeldingen te bekijken. Als het miniatuurvoorbeeld is uitgeschakeld, zal dit ook in Verkenner zijn uitgeschakeld.

Miniaturen aanpassen in Windows 11

Open de Windows verkenner vanuit de taakbalk.

Windows verkenner openen

Klik bovenin op de “…” drie horizontale punten. Klik daarna op Opties.

Map opties openen

Klik op het tabblad: Weergave. Om miniaturen uit te schakelen, dan vinkt u de optie “Altijd pictogrammen weergeven, nooit miniaturen” aan. Als u de miniaturen wilt inschakelen dan vinkt u de optie “Altijd pictogrammen weergeven, nooit miniaturen” uit.

Klik op toepassen en daarna op OK.

Miniaturen aanpassen in Windows 11

Als u de thumbnails (miniaturen) heeft ingeschakeld dan kunt u nog bepalen hoe groot deze miniaturen moeten worden weergegeven.

In de Windows verkenner. Klik bovenin op “Weergeven”. Klik daarna op de gewenste grootte van pictogrammen. U kunt kiezen uit Extra grote pictogrammen, grote pictogrammen, normale of kleine pictogrammen.

Pictogrammen weergeven

Lees meer:

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Beste antivirus volgens de consumtenbond Bitdefender antivirus nu met 60% korting

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook :-)

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer PC Tips

Laatste tips

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓